yeni mobil sürümde olacakbana sikayet ve begen olsun yeter dahasında gözüm yok![]()
biraz sabret. sabrediyomda korkum yeni sürüm agır olması malum cepnet![]()

İnşallah yapılır mesaj paneli profilin içinde yer alıyor diye eklemedim, gelen mesajlar bildirimler de gösteriliyor...çok güzel olmuş inşallah yaparlar bide mesaj paneli koysay dın
Teşekkürler Pınar.Ayy güzel olmuş.
Sağol kardeşim.fena değil![]()
Pondusss'unda demiş olduğu gibi inşallah yeni sürümde olur.bana sikayet ve begen olsun yeter dahasında gözüm yok![]()
Sabırla bekliyoruz kardeşim.yeni mobil sürümde olacakbiraz sabret.
Mobil için çok gerekli...beğen butonu olsun yeter
Forumda öyle üç beş bölüm olsaydı maxicep mobil sitenin bir anlamı olmazdı diye düşünüyorum. Bölümlerin fazla olması sebebiyle gayet normal.on numara olur ama nerdee o deqil yeni mobil sürüm sayfa çok uzun sona qelmek yarım saatimi alıyo![]()

Forumda öyle üç beş bölüm olsaydı maxicep mobil sitenin bir anlamı olmazdı diye düşünüyorum. Bölümlerin fazla olması sebebiyle gayet normal.![]()

Böyle yapmalarındaki sebep kullanış açısından olabilir. Forumda sadece bölüm başlıkları olsa örneğin;forumda bölüm altı bölümler var şu an mobil light 'a olduqu qibi ama mobil sürümde alt bölümler dahi anasayfada duruyo buda mobilde sıkıntı çıkarıyo bence![]()
Böyle yapmalarındaki sebep kullanış açısından olabilir. Forumda sadece bölüm başlıkları olsa örneğin;
Forum>
Maxi Genel
Teknololoji H. & H.Mesajlar
İkinci el - S.Fırs. Kamp.
GSM Opr. ve Telekom
vs.
vs.
elbette güzel olur ve sayfa oldukça kısalır, fakat ilgili konuya ilerlemek için birer tık fazla yapmak gerekir. Misal Forum > Maxi S^3 > sonra alt bölüm > sonra ilgili konu
Şimdiki; Forum > Alt bölüm > ilgili konu (bence böyle kalsa daha iyi çünkü operatörün her sayfa için yemiş olduğu kb'tan yırtarız.)

Yorumunuz için zat-ı alînize şükranlarımı arz eylerim.Çok güzel üstad.Yapılırsa iyi olur yani.Beğen,şikayet mobilde sorun olmaz böylece...
Aboneliklerimde önemli bence tek tıklama yerinde olmaz mı?Beğen ve şikayet et yeter![]()