ben kendi kendime konuşuyorum :zzz: :hmmm
Amaru Shady Üye Rich4arD' Alıntı: Ozan abi saatlerdir özel mesajlaşıyor Genişletmek için tıkla ... buna da
minoo Üye Şurdan dinliyoruz radyodan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hayır söyleyemem kim olduğunuu
Şurdan dinliyoruz radyodan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hayır söyleyemem kim olduğunuu
Amaru Shady Üye anılbaran' Alıntı: tamam ben ögrendım ayın üyesını.Ama sôylemem lazım kimseye Genişletmek için tıkla ... buradayım zaten
anılbaran' Alıntı: tamam ben ögrendım ayın üyesını.Ama sôylemem lazım kimseye Genişletmek için tıkla ... buradayım zaten
Rich4arD Üye anılbaran' Alıntı: tamam ben ögrendım ayın üyesını.Ama sôylememem lazım kimseye Genişletmek için tıkla ... Öğrendim derken?
anılbaran' Alıntı: tamam ben ögrendım ayın üyesını.Ama sôylememem lazım kimseye Genişletmek için tıkla ... Öğrendim derken?
SHS Üye az kaldı öğrencez kutlamayan kaldıysa aranızda kutlasın beni ----------Eklendi @ 01:47:16 ---------- Yazıldı @ 01:46:50 ---------- son kez
az kaldı öğrencez kutlamayan kaldıysa aranızda kutlasın beni ----------Eklendi @ 01:47:16 ---------- Yazıldı @ 01:46:50 ---------- son kez
Rich4arD Üye - SerkeŞ -' Alıntı: az kaldı öğrencez kutlamayan kaldıysa aranızda kutlasın beni Genişletmek için tıkla ... Canı gönülden kutladım abicim seni Tekrar kutlarım ayın üyesi olduğun için Emeğine yüreğine sağlık Tebrik ederim
- SerkeŞ -' Alıntı: az kaldı öğrencez kutlamayan kaldıysa aranızda kutlasın beni Genişletmek için tıkla ... Canı gönülden kutladım abicim seni Tekrar kutlarım ayın üyesi olduğun için Emeğine yüreğine sağlık Tebrik ederim
L-LumieRe Üye minoo' Alıntı: Giriyo içeri Genişletmek için tıkla ... bi giremedim twite havlama diyo ya