Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
e sürücünüde biçimlendirip uygulamalarını yeniden kurman yüzde100 tavsiyemdir
yani diosunki soft format at sora e sürücüsünü biçimlendir sora da belleyi yükle doru anlamışmıyım?

• Beğen
Tepkiler: iatis

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar teknik servisin majör güncellemeler için tavsiyesi soft format suitele güncelle geri yükleme yapmayın yapacaksanızda ayarlarda sadece rehber ve mesaj ve işlem kaydını işaretleyin

man20

man20

Üye
bişi sorcam herkese e: sürücüsünü biçimlendir deyince noluo?? neler silinio??

altannemre

Üye

kabloya dikkat et o zaman.durduk yere kablo niye çıksın.topu topu 10 dk sürüyor.
phoenixle dead phone flashı atarak kurtarırsın

----------Eklendi @ 20:55:55 ---------- Yazıldı @ 20:52:42 ----------

ewet.bu başlı başına farklı bir yazılım.
en temizi formatlı tele kurmak.yoksa anna kalıntılarıyla kullanırsın.
e sürücünüde biçimlendirip uygulamalarını yeniden kurman
yüzde100 tavsiyemdir

e sürücüsünü nasıl biçimlendircez peki hangi uygulamaları yüklücem format ı *#7370#yaparak tamamlıcaz dimi

valent

valent

Üye
e sürücüsünü nasıl biçimlendircez peki hangi uygulamaları yüklücem format ı *#7370#yaparak tamamlıcaz dimi
Teli pc ye bağla öyle biçimlendir 2 sn sürmüyor.*#7370# yaparak formatı at soft format.

YkPkY

YkPkY

Üye
e: depo hafızasındaki cities,data vs. bunların hepside siliniomu?

citieside temizliyceksin evet.mecbursun!
sonra suitle haritaları yeniden güncelliyeceksin gps kullanıyorsan.

----------Eklendi @ 23:13:00 ---------- Yazıldı @ 23:11:01 ----------

dosya yöneticisinden e: sürücüsüne basılı tut karşına seçenekler çıkar yada seçeneklerdende çıkar.

----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:00 ----------

Teli pc ye bağla öyle biçimlendir 2 sn sürmüyor.*#7370# yaparak formatı at soft format.

teli kendi biçimine göre biçimlendirmek daha doğru.kendine göre dosyaları klasörleri sistemine göre yapılandırıyor çünkü.

----------Eklendi @ 23:19:01 ---------- Yazıldı @ 23:15:04 ----------

ewet.bugüne kadar hangi uygulamaları kullanıyorsan oyun,tema,program giibi onları yeniden yükleyeceksin ama bazı temalar uyumsuzluk sağlayabilir,Belleye uygun yeni temalar yüklersin.

----------Eklendi @ 23:21:48 ---------- Yazıldı @ 23:19:01 ----------

şu hep yanlış biliniyor.
soft format: *#7780#
hard format: *#7370# - bu soft format değildir

soft format sadece fabrika ayarlarına geri döndürür

• Beğen

altannemre

Üye

citieside temizliyceksin evet.mecbursun!
sonra suitle haritaları yeniden güncelliyeceksin gps kullanıyorsan.

----------Eklendi @ 23:13:00 ---------- Yazıldı @ 23:11:01 ----------

dosya yöneticisinden e: sürücüsüne basılı tut karşına seçenekler çıkar yada seçeneklerdende çıkar.

----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:00 ----------

teli kendi biçimine göre biçimlendirmek daha doğru.kendine göre dosyaları klasörleri sistemine göre yapılandırıyor çünkü.

----------Eklendi @ 23:19:01 ---------- Yazıldı @ 23:15:04 ----------

ewet.bugüne kadar hangi uygulamaları kullanıyorsan oyun,tema,program giibi onları yeniden yükleyeceksin ama bazı temalar uyumsuzluk sağlayabilir,Belleye uygun yeni temalar yüklersin.

kardeş şimdi biçimlendirsem her şey silinir mi?

man20

man20

Üye
normalde olsa biçimlendir yapmazdım da şimdi mecbur hissediyorum çünkü benim e sürücümde 2 tane cities dosyası var 25.007 güncellemesine geçerken sanırım yanlış bişi yapmışım o yüzden 2 tane çıktı biri küçük yazıyla cities, diğeride büyük yazıyla CITIES yazıo. silmeye kalktım bi tanesini ama silinmemişti. o yüzden biçimlendir yapcam belle geldiği zaman.

YkPkY

YkPkY

Üye
işin açığı telefonu yeniden kuracaksınız.bu kadar basit.
öncekii sayfadada dedim tekrar diyorum bu yeni bir işletim sistemi

----------Eklendi @ 23:32:19 ---------- Yazıldı @ 23:29:24 ----------

normalde olsa biçimlendir yapmazdım da şimdi mecbur hissediyorum çünkü benim e sürücümde 2 tane cities dosyası var 25.007 güncellemesine geçerken sanırım yanlış bişi yapmışım o yüzden 2 tane çıktı biri küçük yazıyla cities, diğeride büyük yazıyla CITIES yazıo. silmeye kalktım bi tanesini ama silinmemişti. o yüzden biçimlendir yapcam belle geldiği zaman.

tekrar söylüyorum temiz bir telefon kullanmak istiyorsanız her güncellemede telinizi formatlayın ve biçimlendirin Phoenixle atmıyorsanız flashınızı

• Beğen
man20

man20

Üye
c'yi biçimlendirmicez o zaman zaten biçimlenmio üzerine basılı tuttuğumda

altannemre

Üye
biçimlendirdikten sonra*#7780#mi yapmam gerek şimdi*#7370#bunu yapmayacak mıyız??

----------Eklendi @ 00:51:04 ---------- Yazıldı @ 00:41:37 ----------

resimlerinizi videolarınızı müziklerinizi kopyalayın-rehberinizi yer imlerinizi,mesajlarınızı yedekleyin suitle,geri kalan gitsin.

----------Eklendi @ 23:25:43 ---------- Yazıldı @ 23:25:08 ----------

silinir,sıfırlanır

tel den yedekleme yapmaya gerek yok o zaman pc ye başlıcazyedekledikten sonra tel pc ded bağlıyken biçimdirme yapabilirmiyiz

YkPkY

YkPkY

Üye
biçimlendirdikten sonra*#7780#mi yapmam gerek şimdi*#7370#bunu yapmayacak mıyız??

----------Eklendi @ 00:51:04 ---------- Yazıldı @ 00:41:37 ----------

tel den yedekleme yapmaya gerek yok o zaman pc ye başlıcazyedekledikten sonra tel pc ded bağlıyken biçimdirme yapabilirmiyiz

telden yedekleme zaten ya depo hafızası yada hafıza kartına yedekler.e onları biçimlendireceksin zaten!
yok ben iila telefondan yedekleyeceğim diyorsan ,hangi hafızaya yedeklediysen o hafızadaki "backup" gizli klasörü at pcne güncelleme sonrası geri at teline sonra yedeğini geri kurabilirsin.

shadowman

shadowman

Üye
ben c6-01ime cfw yüklemiştim (c6-01 için efekt konusundaki belco2 25.007 cfwsi) . hard format atarsam orijinal yani ofwye dönüşür mü ? yoksa 0dan flashlamam mı lazım ? ayrıca efekt yüklemiştim silmeme gerek var mı ?

SSnıper

SSnıper

Üye
Arkadaşlar xp pcden denedim ama güncelleme atamadım bağlantı kesildi hatası alıyordum son flaştada hata verdi 25.7 ye wireless le güncelledim.Şimdi uygulama güncellemesi diye 6 tane güncelleme var ovide yüklerken eksik bağımlılık yükleme başarısız çünkü güncelleme başka başarısız bir güncellemeye bağlı lütfen uygulama güncelleme sağlayıcısıyla görüşün hatasını aldım.Bu hatanın nedenini bilen varmıdır.Birde Bağlantı koptu hatasını başka bir vista pcde denesem sorun gidermi ?

man20

man20

Üye
tel den yedekleme yapmaya gerek yok o zaman pc ye başlıcaz yedekledikten sonra tel pc de bağlıyken biçimdirme yapabilirmiyiz
bak ilk önce rehberini,fotoğraflarını,müziklerini kopyala bilgisayarına at (masaüstüne vs.) sora soft format atıcaksın sora e sürücüsünü biçimlendir diceksin (bunu telefondan yap pc den değil) sorada suite'ten belleyi yükliceksin (belleyi yüklerken suite'te yedekle die bi seçenek çıkıo yedekle demiceksin direk atlicaksın o kısmı zaten masaüstüne atmıştın). belleyi yükledikten sora masaüstüne attığın resimleri müzikleri filan tekrar atarsın telefonuna (uygulamaları ve oyunlarıda internette tekrar bulup indirip yüklersin telefonuna). eğer yanlış yazdığım bir yer varsa düzeltirsiniz.

yeauw

yeauw

Üye
onu bnu boşwerin arkadaşlaarr :) ben annyı pc ile yükledim hata oldu telefonum hala ingilizce nokıa shopa götürünce prasız yapacaklarını söylediler bende yakın bi nokıa shopa telefon açtım yakın dediğimde 47 km cik :D nese belli bi fiyat karşılığında dediler ben hala inglzce tel kullanıyorum şmdi konuya dönelim :D belleyi bilgisyarda yüklesem yine hata olurmu olursa yinemi nokıa shpa götrcem ne benim bu bilgisyardan çektiğim :( ?? :D

Üst Alt