Telefon Tavsiyesi iPhone 3Gs mi Nokia 603'mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
Ya azıcık mantıklı olun:ah 603 her konuda ezer geçer.nden mi ışte cevabı:1.si iphone 2009'da çıkmış bir telefon ve ios5'ten sonra güncelleme gelmeyecek.2.si nokia 603 çok yeni ve carla güncellemesini de alacak.3.sü 603te 1ghz işlemci varken 3gs'te 600mhz.600 mhz oldukça geri.4.sü 3gs te 256mb ram varken 603te 512mb.5.si 3gs in kamerası sadece 3mp çekebiliyor.603te ise 5mp 720p hd video kaydedebilen bir kamera var.603te nfc var.2gb dahili hafıza var.oyun yönünden biraz eksik symbian.lütfen bana söyleyin.3gs in uygulama dışında tek bir artısı varmı.adamlar yapıştırmış sizi peşine yerde süründürüyorlar.iphone4s alanlara acıyorum.:ehe

Canım benim... Tatlım,Hayatım..
Sen İos ile Belle arasındaki işlemci hızını karşılaştırmassın. Sen 3gs'ye 1 ghz işlemci ve 512 mb ram koysan gene aynı uygulamaları açacak. Ee ne manası fazladan hız koymanın? Demek ki neymiş hızı ve rami kendine yetiyormuş. Demek ki neymiş işletim sistemi farklı iki telefonun işlemci hzılarını ve ramlerini karşılaştıramazmışız. Neden çünki ikisininde rami ve hızı 'kendine yetiyormuş.'

pRime.

pRime.

Üye
tabi ki normal. Hatta başarı bile sayılabilir.

kesinlikle başarı bence cihaz yazılımının ne kadar iyi olduğunu gösteriyor tabi tüm oyun şirketlerinin oyunları genelde tam native olarak yazmasından da kaynaklı bu. symbian ve androiddeki hd oyunlar ios'tan port olduğu için bu kadar performans vermiyor.

key43

key43

Üye
İphone 3Gs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt