HTC EVO 3D hakkındaki görüşleriniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D hakkındaki görüşleriniz ??
HTC EVO 3D hakkındaki görüşleriniz alabilir miyim ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence gerek yok. Şu an bi telefonda 3D ne kadar olabilir ki?

3D için biraz daha vakit lâzım. Bu cihazın şöyle bi faydası oldu; 3D için neler eksik öğrenmiş olundu.

yeauw

yeauw

Üye
LG optimus 3 d daha iyi :)

NUD

NUD

Üye
kesinlikle gereksiz

MezraL123

MezraL123

Üye
Evo 3Dyide optimus 3Dyide incelemiş biri olarak söylüyorum. Hiç bi numarası yok. Eskiden cipslerin içinden kartonlar çıkardı hatırlarsanız, sağdan bakınca farklı bi şekil soldan bakınca farklı bi şekil görünürdü, aynen öyle görünüyo 3D çektiğiniz resimler. En azından kendi yaptığım çekimlerdeki sonuç buydu. Ha farklı bi ayar veya program vardır onu bilemem. Ama sanmayın ki 3D telefonum var herşey 3D olucak. Yok öyle bişey. 3D film atar izlerseniz veya 3D oyun oynarsanız güzel. Ama onun dışında hiç bi numarasını göremedim ben. Kesinlikle gereksiz. Ama şu varki fiyatları ucuz. Çift çekirdekli iyi özellikli ortalama bi telefon 1500 tl iken bu telefonlar çok daha ucuz. Şöyle örnek veriyim incelediğim tekno markette galaxy s2 1800 sensation xe 2000 iphone 4s 2200 sensation 1500 vs diye giderken evo 3Dnin 1200 gibi bi fiyatı vardı. Bütçe kısıtlıdır iyi özellikli bi telefon alıyım dersin gider alırsın 3Dside sana extra olur. Ama sırf 3D için alıncaksa hiç gerek yok..

• Beğen
Tepkiler: 61semih
61semih

61semih

Üye
Bence gerek yok. Şu an bi telefonda 3D ne kadar olabilir ki?

3D için biraz daha vakit lâzım. Bu cihazın şöyle bi faydası oldu; 3D için neler eksik öğrenmiş olundu.
medıamarkt te uzun uzadıya ınceledım.3d cekımlerı tam bır felaket.
3d ve telefonun kabalıgı ve kalınlıgı onemsenmezse alınabılır bır telefon.donanımı fıyatına gore cok ıyı.zaten fıyatının bu kısa surede bukadar aşşağılara ınmesıde 3d performansının hayal kırıklıgı yaratması bence. LG optımus 3d nınde durumu aynı onuda ınceledıgımde 3d performansında bır fark goremedım.

----------Eklendi @ 03:15:10 ---------- Yazıldı @ 03:12:44 ----------

Evo 3Dyide optimus 3Dyide incelemiş biri olarak söylüyorum. Hiç bi numarası yok. Eskiden cipslerin içinden kartonlar çıkardı hatırlarsanız, sağdan bakınca farklı bi şekil soldan bakınca farklı bi şekil görünürdü, aynen öyle görünüyo 3D çektiğiniz resimler. En azından kendi yaptığım çekimlerdeki sonuç buydu. Ha farklı bi ayar veya program vardır onu bilemem. Ama sanmayın ki 3D telefonum var herşey 3D olucak. Yok öyle bişey. 3D film atar izlerseniz veya 3D oyun oynarsanız güzel. Ama onun dışında hiç bi numarasını göremedim ben. Kesinlikle gereksiz. Ama şu varki fiyatları ucuz. Çift çekirdekli iyi özellikli ortalama bi telefon 1500 tl iken bu telefonlar çok daha ucuz. Şöyle örnek veriyim incelediğim tekno markette galaxy s2 1800 sensation xe 2000 iphone 4s 2200 sensation 1500 vs diye giderken evo 3Dnin 1200 gibi bi fiyatı vardı. Bütçe kısıtlıdır iyi özellikli bi telefon alıyım dersin gider alırsın 3Dside sana extra olur. Ama sırf 3D için alıncaksa hiç gerek yok..
aklın yolu bır bende aynen ınceledıkten sonra bunu dusundum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...