Motorola Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix
Tasarımı çok hoşuma gitti de bir sorum olacak piyasadaki tüm oyunları kasmadan açar mı?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Hayır kasabileceği oyunlar olur.Örneğin Shadow Gun açamaz.Infınıty Blade 2 kasar.Ama bunlar zaten çok üst düzey oyunlar.

61semih

61semih

Üye
suanda 3 5 yanı sayılı oyunlarda kasma yapar.fakat tegra 3 ten sonra tegra3 e gore uretılmıs oyunları acmayabılır.fakat atrıx ın suandakı fıyatına daha ıyı bır donanıma sahıp telefon yok.
yanı bu telefonu almayı dusunuyorsanız ya daha fazla meblagları goze alıp tegra3lu bır telefonun cıkmasını beklıyeceksınız yada atrıx ı alacaksınız.ölçüt oyunlar olmamalı.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
valla bana göre hiç bi oyunda kasma yapacağını sanmıyorum 1 ghz dual core işlemci 1 gb ram yeter de artar bile.

Uruloki

Uruloki

Üye
cihazda tegra 2 var nasıl kasacak ki sgs2 den çok daha güçlü nvidel gforce ulp gpu var çok çekirdekli eee nasıl becerecek kasmayı

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4281289]Hayır kasabileceği oyunlar olur.Örneğin Shadow Gun açamaz.Infınıty Blade 2 kasar.Ama bunlar zaten çok üst düzey oyunlar.[/QUOTE]

Hangi telefonlarda kasmaz mesela?

Uruloki

Uruloki

Üye
mr.krabs kasma yapmaz şimdi android 2.2 lik lg 2x in sgs2 yi nasıl ezdiğinin linki koyacam atrix ile aynı platformu kullanıyorlar yani tegra 2 ve sgs2 hiç bir oyunda kasma yapmıyor yok yapıyorsa kullananlar söylesin

----------Eklendi @ 20:55:54 ---------- Yazıldı @ 20:43:16 ----------

buyur bu da link ki atrix in de bazı sonuçları mevcut

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
mr.krabs kasma yapmaz şimdi android 2.2 lik lg 2x in sgs2 yi nasıl ezdiğinin linki koyacam atrix ile aynı platformu kullanıyorlar yani tegra 2 ve sgs2 hiç bir oyunda kasma yapmıyor yok yapıyorsa kullananlar söylesin

----------Eklendi @ 20:55:54 ---------- Yazıldı @ 20:43:16 ----------

buyur bu da link ki atrix in de bazı sonuçları mevcut

Teşekkürler...

mukoline

mukoline

Üye
atrix de tegra 2 işlemci var bunları kolaylıkla açar sen atrixi galaxy ace mi sandın :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Hangi telefonlarda kasmaz mesela?

PowerVR SGX 540 ve üzerinde 0 kasma ile oynarsın.Ben SGX 535 ile hafif donlamalarla oynayabiliyorum.Ama dediğim gibi çok çok üst düzey oyunlar onlar.Şuan piyasadaki en çok gpu isteyen oyunlar. iPhone 4,iPhone 4S Galaxy Nexus gibi cihazlarla 0 kasmayla oynarsın.Diğer cihazlar mutlaka kasacaktır.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İnfinity blade i bilmiyorum ama bi videosunda adam oynuyordu shadowgun ı

berk2010_2

Üye
ben shadowguni lg optimus blackle beyaz renk kasmadan oynuyorum hatta akiyo oyun akiyo ;)

ozkanwap

Üye
bazı oyunlarda ram gpu felan belli bir düzeyden sonra pek farfetmiyor, bu bahsi geçen oyundada böyle olarak biliyorum ( farklı marka modellerde denemiştim shadowu belli yerlerde donma oluyordu. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt