Telefon Tavsiyesi Nokia 603 Mü? Huewai İdeos X5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu 603 f/p 1.si imiş bu f/p nedemek... :?

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm arkadaşlar F/P ne demek???

TheCower

TheCower

Üye

loaloa

Üye
603, ideos deyip geçiyorsunuz. sebeplerinide yazında millet neyin ne olduğunu anlasın. forever nokia konusuna dönmesin lütfen. Benim tercihim yine ideos'tan yana olurdu. Nedeni basit: Android işletim sistemi (2.3.5 ile önceki halinden çok farklı). Flash player desteği, gerek android tadını yaşatan işlemcisi gerek marketi gerekse şarj süresi. En sevdiğim özelliği 3.8" ekranı olması. Tabii 480x800 ekran çözünürlüğü ile beraber ;)720p 30fps lik video çekimini de unutmadan geçmeyeyim.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
bence 603

Del Rey

Del Rey

Üye
Fiyat/Performans açısından Dünya 1. gibi geliyor bana 603. Oyum 603'e.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
_RYUK_

_RYUK_

Üye
bence birini al 1 ay kullan sat sonra öbürünü alıp kullan. :)

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
arkdslar kafam karıstı ben eniyisi ikisinide deniyeyim bu arada ideos x5 nerelerde satılıyo...

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
603

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım sağlam ve kullanışlı birşey olsun istiyorsan 603 ü alırsın canavar gibi kullanırsın
haa android için çok oyun çıkıyor belki ama x5 bu oyunların ne kadarını ne kadar verimle oynatır tam olarak bilemiyorum
aslında uygulama sıkıntımız olmasa 603-701 falan ezer geçer piyasayı ama uygulama oyun konusu biraz sıkıntılı şu aralar umarım düzelir

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
x5 nerede satılıo

baranselona

baranselona

Üye
bence ideos x5(bulabilirsen ..şu anda piyasada yok)

3.8 inç ekran 480x800 pixel ekran (çok daha iyi internet-film-oyun deneyimi)
flashplayer 11.1(internette bilgisayarınızla yapabildiğiniz herşeyi aynen yapabilirsin video-film-flash oyun)
android 2.3.5 - yüzlerce tema(go launcher-adw launchervb..)-yüzlerce HD oyun(modern combat 3-gta 3 vb..)-binlerce program....(teamwiever-wiber vb..)- binnlerce widget...
720p HD video(2.3.5 update ile çok kaliteli akıcılık) - 5mp kamera - ledflash+autofocus

onlarca custom rom 1.8 ghz e kadar işlemciyi hızlandırabilme 1.5 ghz de stabil çalışıyor)

google ile tamamen senkronize telefon(örn chrome ile bilgisayardan açtığın bi siteyi tek tuşla telefonuna yönlendirip hiçbir işlem yapmadan ekrana getirebiliyorsun)

key43

key43

Üye
Benim düsüncem HUAWEI IDEOS X5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt