Telefon Tavsiyesi Nokia 603 Mü? Huewai İdeos X5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Mü? Huewai İdeos X5 Mi?
Sizce Hangisi?

TheCower

TheCower

Üye
Tabi ki de HUAWEI IDEOS X5

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
603

atakan25

atakan25

Üye
603

lolaman

lolaman

Üye
Huewai İdeos X5

tempestshine

tempestshine

Üye
603 :oke:

TheCower

TheCower

Üye
Ya huewai değil huawei

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
603

V/RS

V/RS

Üye
603

by*cambaz

Üye
huawei de 10.1 var android var 5 mp kamera almadığıma bin pişmanım gittim c6 01 aldım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Diğer arkadaşların da dediği gibi Tartışmasız 603 :oke:

NUD

NUD

Üye
kesinlikle 603

futbol123

futbol123

Üye
ikiside iyi

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yanda symbian belle daha güzel görünümlü falan zaten 603 ü denedim ekran (görüntü) olarak diyebileceğim bişey yok...muhteşem... huawei ise android ve öve öve bitiremedilier... bu devirde android alınır diyolar ama symbian belle de android gibi ama bana kalsa 603 alıcam ama bir OVI STORE diğeri Android Market... Arkadaşlar yardımcı olun kafam karıştı 2 aya kadar alıcam doların düşmesini bekliyorum eğer 603 ü alırsam bimeks den alıcam 603 kullanan arkadaşlar varsa olumlu ve ya olumsuz yönlerini yazarlarsa sevinirim... aynı şey huewai içinde geçerli olumlu ve olumsuz yönleri nelerdirr... aslında ben Turkcell T20 almayıda düşünüyorum fakat t30 un çıkmasını bekliyorum... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

Rygebin

Rygebin

Üye
603

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk olarak ben 603 diyorum... fakat bir yandanda herkes android diyor... x5 i herkes öve öve bitiriyor... özellik olarak 603... aammaa x5 ise android... aslında android olması beni daha çok android market olduğu için ilgilendiriyor... arkadaşlar hangisi sizce...:angry:

V/RS

V/RS

Üye
603 :oke: bu arada oyumu yanlışlıkla x5 e verdim onu 603 yapabilermiyiz yav :aman2:

anılbaran

anılbaran

Üye
603

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt