Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama niye bence eğlenceliydi
En başta neler olduğunu anlatsana balım
Bi Tuba açıyo, bi ben. Bi Tuba, bi ben. Sağlı sollu
Ben gidince ortimin motivasyonu bozuldu tabii
21den basladık oyuna basta fark acıktı bayagı yetısemıyolardı .d sonra ne oldysa eray acıldı oguzla Tuba.Erva minoo ( 12 ) Eray - Oğuz ( 10 ) basta barandı ortagım ama teknık sorunlardan dolayı gelemedı gec geldı ızlemeyı tercıh ettı sonrada saolsun pınarla ben ortak olduk oyunun bellı bır kısmında pınar java sorunu yasadı ben bı süre bootla ortak oldum ben skor buraya geldı tabı pınar hala javayla ugrasıp durdu saolsun cıldırdı : ) bottda baska uyenın gelmesıyle cıktı bızde cıktık dogrusu oyundan amac eglenceydı corba oldu dozunda bırakalım dedık oynayan arkadaslara teşekkür ederım
Bende Şaşırdım İlk Defa O Kadar Bittim Sayısını Unuttum Şimdi
Gidip Bota Soru Soruyum Nerdensin Diye Allahım Ya
Sorunlar Çıkabiliyor Özellikle Mynette Reklamlara Basanlar Falan Var
Bir Dahakine Facebooktayız Hatırlatıyım Tekrar Tamam Mı Anlaşalım Şimdiden
Rica Eder(iz)im
minoo
Üye
Bence var ya en doğru düzgün yer hakkarim ya da ekolay.
jigsaw_54
Üye
valla sonuç olarak OYUNDAN ÇIKAN SENSİN PINAR kaçtığın için diskalifiye olarak hükmen BİZ KAZANDIK öyle ya da böyle bilerek ya da bilmeyerek sen o masadan çıktın mı çıktın aslında senden önce tuba da çıkmıştı ooo biz 2xHÜKMEN GALİBİZ zuahahahahahah
valla sonuç olarak OYUNDAN ÇIKAN SENSİN PINAR kaçtığın için diskalifiye olarak hükmen BİZ KAZANDIK öyle ya da böyle bilerek ya da bilmeyerek sen o masadan çıktın mı çıktın aslında senden önce tuba da çıkmıştı ooo biz 2xHÜKMEN GALİBİZ zuahahahahahah