LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
adem-t

adem-t

Üye
Arkadaşlar optimus black için 2.3 gelmiş galiba resmi olarak yükleyebileceğim bir yer var mıdır?

emredel1905

emredel1905

Üye
on screen uygulamasında şifreyi doğru giriyorum ama bağlanmıyor neden

barisclermont

barisclermont

Üye
Üstad iyi günler. Benim sormak istedigim; Ekran kilidini açip kaparken çikan "TIK" sesini degistirebilir miyiz?
Sistem içindeki lock.ogg ve unlock.ogg ses dosyalarini silip, ayni adlari verdigimiz baska iki ses dosyasi koysak olur mu acaba?
Simdiden tesekkurler.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Üstad iyi günler. Benim sormak istedigim; Ekran kilidini açip kaparken çikan "TIK" sesini degistirebilir miyiz?
Sistem içindeki lock.ogg ve unlock.ogg ses dosyalarini silip, ayni adlari verdigimiz baska iki ses dosyasi koysak olur mu acaba?
Simdiden tesekkurler.

Aynen, Mantıklı bir işlemden bahsediyorsun, ogg dosyalarını değiştirerek bu işi halledebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: SmAriq KraL

SmAriq KraL

Üye
Bendeki o kilit seside çok az çıkıyor. Önceden o kadar değildi. Go louncher gibi programlar kullandıktan sonra sesi iyice azaldı. Programı sildim ancak ses yine düzelmedi. Yapabileceğim birşey var mı arkadaşlar ?

barisclermont

barisclermont

Üye
Bendeki o kilit seside çok az çıkıyor. Önceden o kadar değildi. Go louncher gibi programlar kullandıktan sonra sesi iyice azaldı. Programı sildim ancak ses yine düzelmedi. Yapabileceğim birşey var mı arkadaşlar ?
Telefonunda Battery saver gibi bir program kuruluysa o programda volum ayarlari olabilir. Oradan "sistem sesleri"ni aktive et ya da seviyesini arttir.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

SmAriq KraL

Üye
Kurulu değil ama hemen kuruyorum teşekkürler :)

ladyatalante

Üye
2.3.4 te radyo var mı ?

sarıua

sarıua

Üye
arkadaşlar yeni bi lg kullanıcısıym lg on screen programını acıyorum sifre istiyor yardım eden olursa cok sevinirim tskler
ayrıca room ve launcher ların ne olduğu hakkında bilgi verirseniz bende bilinçli bi kullanıcı olurum:D:D:D

mehmetddemiri

mehmetddemiri

Üye
Yok dostum radio

SmAriq KraL

Üye
Ayrıca 2.2 de kullandığımız bir radyo vardı bilenler bilir. İnternet bağlantısına gereksinim duymadan rahatça kullanıyorduk. 2.3 te malesef bu radyo kullanılmıyor,açılmıyor. Açılınca ses vs. işlevleri çalışmıyor. Bu radyonun 2.3 için olanı var mı ?

buzdanprens

Üye
beyler asphalt 6 yada 5 nasıl yukleye bılırım hafıza kartını telden nasıl görebilirmm ??

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Polarice office uygulamasından hafıza kartına ulaşabilirsin..

sarıua

sarıua

Üye
polarıce office için çok tşkler :D:D

GoHeM

GoHeM

Üye
Merhaba :

Orjinal güncelleme geldi hayırlı uğurlu olsun..

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

KDZ güncellemesi geldi arkadaşlar... Hayırlı olsun...

Üst Alt