Gooapple Almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

comoto

Üye
Merhaba arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum, kullanan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi, birde nereden aldığınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Ben Android-sale den baktım ama bilmiyorum, site ingilizce zaten ve güvenilir mi hiç bir bilgim yok...

kll100

Üye
:D ben gooapple yi sattım yenisini bir çin aldım dedim onu gösterdim 1. sayfayı iyi okumadınızmı :D 3 nesil çin gooapple 5 nesli daha iyi dedim :D yanlış anladıysanız sorry ben şimdi iphone 5 siparişi verdim (çin tabi) 200 liraya 0 gelecek benimkinide dayıyacam 80 liraya :D fazla zarar etmemem lazım

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
tamam dostum en kisa zamanda paylasicam senin icin

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun :)

dxball

Üye
cerkezyenice dostum hala senin telin fotolarını beklemekteyz.... GooApple v5

• Beğen
Tepkiler: bold_9700
cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum beklediğinizi biliyorum ama hala yükleyememin şöyle bir sebebi var fotoğraf makinam abim basında olduğu için o kullanıyor dandik resim yüklemek istemiyorum daha önce benim başıma geldi kalitesiz resimlere kanarak daha önce trident t 1000 aldım pişman oldum.

----------Eklendi @ 20:55:50 ---------- Yazıldı @ 20:50:12 ----------

Dostlar tedirgin olmanızı anlıyorum ama içiniz rahat olsun gözünüz kapalı alabilirsiniz.ben arka kapaklı aldım ve şu anda tel açılırken gooapplenin bootu vadı onu bile değiştirdim.telefon türkçe dili var.

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
ben istanbulda bu telefonu tahtakalede bulabilirmiyim acaba ?

dxball

Üye
dostum telin fotograflarını görmek istiyorum ya en azından bir Türk kullanıcının elinden

----------Eklendi @ 17:07:22 ---------- Yazıldı @ 17:04:55 ----------

bu arada gooapple ın site gümledi galiba hiç bir gelişme yok kaç gündür. stok yok...

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Cihazda android yüklü ram , işlemci , gpu değerlerine dikkat edin sonra pişman olmayın derim.

dxball

Üye
fotolar hala yok mu?

• Beğen
Tepkiler: bold_9700
nesto3

nesto3

Üye
nokiadan baskasını tavsiye etmem.

ryavuzz

Üye
Arkadaşlar bende gooapple h4 var harika bir şey oğluma aldım 4 günlük pasaport kaydını bugün yaptırdım ancak oğlan kullanamadı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa verebilirim.

----------Eklendi @ 15:42:47 ---------- Yazıldı @ 14:55:36 ----------

----------Eklendi @ 15:43:51 ---------- Yazıldı @ 15:42:47 ----------

----------Eklendi @ 15:45:42 ---------- Yazıldı @ 15:43:51 ----------

resim ekleyemedim mail adresi verirseniz resimlerini gönderirim.

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
özel mesajla mail veriyorum ryavuzz

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
ryavuzz kendi resimlerini çekip koysan daha iyi olurdu ama çok sağol yinede içime sinmdi o telefon be v5'e kafayı taktım :D

ryavuzz

Üye
Olabilirdi ancak sonuçta cihaz sıfır ve kutusunda her şeyi ile aynı cihaz.

Üst Alt