Gooapple Almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
Gooapple Almalı mıyım ?
Merhaba arkadaşlar internette dolaşırken Gooapple'ı gördüm.Hoşuma gitti açıkçası.Hakkında biraz detaylı araştırma yaptım videolarda iyi görünüyor fakat bu telefona sahip olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istedim nereden bulabilirim ve kullanışlı bir telefon mu eğer bunu alırsam birkaç sene kullanmayı düşünüyorum da :) Lütfen beni birazcık aydınlatıın :)

nitrox

Üye
telefonu inceledim güzel menüsü her şeyi birebir aynı mtk işlemci kullanıyor sitedede yazdığı gibi android yüklü geliyor ama uzun vadede kullanılırmı bilmiyorum

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cevabın için teşekkürler bu telefonu nereden bulabileceğim hakkında bir bilgin varmı acaba ?

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum androidsale.com da satiliyor ben aldim kullaniyorum gercekten harika bir telefon

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
cerkezyenice dostum sende hangi modeli var G22 ? 3G? V5? hangisini almalıyım yada ?

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum ben v5 modelini aldim alabilirsen bu modelini al gercekten tavsiye ederim

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
ne kadara aldın arkadaşım benim üst limitim 300 tl

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum kargo dahil gümrük falan 450 tl fazlasıyla arka kapak apple logolu hemde

----------Eklendi @ 22:53:20 ---------- Yazıldı @ 22:50:37 ----------

Dostum kargo dahil gümrük falan 450 tl fazlasıyla arka kapak apple logolu hemde yakinda ikincisini almak istiyorum sende almalisin

kll100

Üye
al kardeşim al on numara telefon kaçırma bendede var :D ama sattım paraya ihtiyacım vardı şimdi param bol başka çin apple aldım ondanda memnunum

dxball

Üye
Arkadaşlar bu telefonlar türkiyede her hat ile çalışıyor mu birde kapanma gibi bir problemi var mı yani birde pasaport kaydı mı yaptırmamız gerekiyor bilen var mı?

Febris

Febris

Üye
yok yok calışır

dxball

Üye
telefonun kapanma gibi bir olayı yok mu yani. pasaport kaydına gerek yok mu?

----------Eklendi @ 23:33:43 ---------- Yazıldı @ 23:19:18 ----------

bilen yok mu pasaport kaydı gerekli mi değil mi?

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
sanırım onlar kayıtlı olmadan geliyor arkadaşım ama eğer Türkiye'de satan birisini bulursan gerekmez sanırım

kll100

Üye
[/QUOTE]Arkadaşlar bu telefonlar türkiyede her hat ile çalışıyor mu birde kapanma gibi bir problemi var mı yani birde pasaport kaydı mı yaptırmamız gerekiyor bilen var mı?

[/QUOTE] benimkini açıyordu hatta çin poker oyunu bile yüklüyordum santraç bile kaldırıyor tavsiye ederim fakat internet sitesini araştırdım çok pahalı ben hatayda 100 liraya almıştım kutusuyla kaçaktı 5 lira verip imei atırdım okadar

----------Eklendi @ 17:48:55 ---------- Yazıldı @ 17:47:08 ----------

pasaportla alırsan daha iyi benimki 6 ay da bir imei attırıyodum :D pasaportla telefon parçalana kadar kullan

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
kll100 arkadaşım hataydan 100 tl ye mi aldın ben mi yanlış gördüm :O

kll100

Üye
evet kardeşim çünkü kaçakçılık yoğun orada oralarda zabıta denetimi falan yok alacaksan doğudan alacan hakkaride askerlik yapan komşumuzun oğlu samsung dokunmatğini aldı galaksi piyasada ikinci eli bile 250 lira o sıfırını 150 liraya aldı bizim batı bölgesinde herşey pahalı milletin belini kırıyorlar mozotun litresi bile 1.5 lira :D

----------Eklendi @ 20:56:42 ---------- Yazıldı @ 20:34:30 ----------

----------Eklendi @ 20:57:40 ---------- Yazıldı @ 20:56:42 ----------

----------Eklendi @ 20:58:28 ---------- Yazıldı @ 20:57:40 ----------

bol oyunlu bakabilirsin :D

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
o resimler gooapple v5'e mi ait ?

kll100

Üye
hayır 3 e ait 5 daha iyi görünüme sahib

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum hic gooapple benzemiyor bu baska telefon olmasin

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
bende onun için sormuştumda cerkezyenice arkadaşım sende v5 dardı yanılmıyorsam sen onun fotoğraflarını çekebilirmisin ?

Üst Alt