Belle hasreti çekenlere XDD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Belle hasreti çekenlere XDD

evet arkadaşlar belle görünümlü anna dedikleri bu olsa gerek :D
tamamen kendi yapımımdır :))

buyrun link :D

• Beğen
Tepkiler: tinasoft

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Sen İngilizce mi yapıyorsun :) ve Hattında Operator mu yazıyo :naughty:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
:ehe Alıntı dese bile Teşekkür edicem ama kendim demiş sesli güldüm :kop:

• Beğen
Tepkiler: 05kaptan05
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bilsenizde konuşsanız gerçekten bişey demicem ama programın referns resmleri böyle yani onlar ayarlama için örnek olrak duruyo ismleri vey seçili öğeleri renkleri ona göre ayarlıyosnuz :) alıntı olsa bnm ismim yazmaz çalışma resmlerimide gösterebilirim oyuzden önce bi araştırın nasl yaptımı sorun sonra böle atşmalar yapın .

----------Eklendi @ 23:06:29 ---------- Yazıldı @ 22:52:46 ----------

al işte buyur alıntıymışya ..... sesli gülen arkadaş sessiz ağlada seskirliliği olmasın !!

diğer arkadaşlardan ö.dlyorum ama bu edepsizlik niye ya anlamıyorum paylaşımdan soğutuyorsunuz ....

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
emegine teşekür

66virus66

66virus66

Üye
çok kötü gözüküyor birader resimlerdeki gibi değil carbide ile tema yapmak kolay değil

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
tşk aga görüşbenm içn önmli :D zaten konu ynlş yerde :d

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
kardeş bilsenizde konuşsanız gerçekten bişey demicem ama programın referns resmleri böyle yani onlar ayarlama için örnek olrak duruyo ismleri vey seçili öğeleri renkleri ona göre ayarlıyosnuz :) alıntı olsa bnm ismim yazmaz çalışma resmlerimide gösterebilirim oyuzden önce bi araştırın nasl yaptımı sorun sonra böle atşmalar yapın .

----------Eklendi @ 23:06:29 ---------- Yazıldı @ 22:52:46 ----------

al işte buyur alıntıymışya ..... sesli gülen arkadaş sessiz ağlada seskirliliği olmasın !!

diğer arkadaşlardan ö.dlyorum ama bu edepsizlik niye ya anlamıyorum paylaşımdan soğutuyorsunuz ....

Bu Resimleri göstermesen yine inanmaz ve Teşekkür etmezdim.. Bir daha kendi yapımımdır dediğin uygulama veya temalara bununki gibi belge niteliginde resimeler gösterde inanalım :oke: Yine de eline sağlık diyelim ne olsun verdin cevabını sen :)

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hiçbizaman çalıntı bişey paylaşmadım ne MAXİCEP de nede başka biyerde
rca edelimde aramz bozlmasın bari :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Tamam Kardeşim özür dilerim ama dediğim gibi bir dahakine birsey yükleyeceksen belge niteliğinde resim koyki karşıdaki kişi anlasın :oke: Bu arada k.bakma günahına girdim :ah

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
tm sorn yok :)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
:tşk:

Joker.

Joker.

Üye
simgeler resimdeki gibi değil bazıları yarım hatta

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
hangi simmgeler

----------Eklendi @ 23:28:41 ---------- Yazıldı @ 23:26:56 ----------

kardeş konu yanlış yerde bu dosya sis c5 03 de mi denedin c5 03 ün işlemcisi symbian 3 mü bilmyorum ama tema symbian 3 için konu yanlş yerde ama taşınmyor :(

Joker.

Joker.

Üye
ayarlar normal dosyalar hesaplamalar dönüştürücü tercihle ev ekran teması .... Kısacası telde bulunan simgelerin yarısı yok birde nasıl tema yapıyorsun program varsa söylede bende yapıcam

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
program carbide ui symbian theme edition forumda anlatımı vardı ama dediğimgibi tema sis dosyası symbian 3 olması lazım c5 03 symbian 3 deil bildğm kadaryla

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Konya'nın kodu +35 beyler, ben hep bu numaradan arıyorum Konya'yı :D
şaka bir yana 2 aynı konu açmışsın,hemde ilkini s60v5 bölümüne açmışsın. madem ki kendi yapımın niye ekran resimleri türkçe değil,programdan resim alacağına telefonundan alsaydın, kimse ses çıkarmazdı ama böyle tabiiki kimseye inandırıcı gelmez, o programı koyup kapak olsun yazsan bile.
Ayrıca paylaşım yapıyorsan eleştirilerede açık olmalısın, ben ilk başladığımda beni 2forumdan kovmuşlardı :D ama bu sebepten değil, paylaşımı sadece moderatörler yapıyormuş o sitelerde, ben ukalalık yapmışım :D

Neyse Paylaşım için Teşekkürler :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt