galaxy s2 tema(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 tema(yardım)
arkadaşlar S2me nasıl tema yüklerim :(

Türe

Türe

Üye
arkadaşım tema değil launcher yükleyebilirsin . go launcher ex , launcher pro , qq launher , adw launcher başlıcaları. bunları yükledikten sonra seçeneklerinden özel temaları indirip kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tema değil launcher yükleyebilirsin . go launcher ex , launcher pro , qq launher , adw launcher başlıcaları. bunları yükledikten sonra seçeneklerinden özel temaları indirip kullanabilirsin.

tamam teşekkür ederim dostum.size bi şey sorabilirmiyim .telefonumu nasıl güncellerim ?

Türe

Türe

Üye
telefon bilgilerinden yazılım güncelleştirme bölümünden güncelleyebilirsin yeni bir güncelleme geldiği zaman . Eğer farklı bir rom kullanmak istersen internetten o romun dosyalarını indirip odin ile flaşlayacaksın . Eğer yapamazsan da ben teamviewer'dan sana yardımcı olurum bir pm at yeterli :oke:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
telefon bilgilerinden yazılım güncelleştirme bölümünden güncelleyebilirsin yeni bir güncelleme geldiği zaman . Eğer farklı bir rom kullanmak istersen internetten o romun dosyalarını indirip odin ile flaşlayacaksın . Eğer yapamazsan da ben teamviewer'dan sana yardımcı olurum bir pm at yeterli :oke:

yani galaxy s2yi nokia gibi ovi üzerinden güncelleyecegimiz bi programı yokmu?çünkü bende wi-fi yok :(

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
onu nerden indşrecegiz ve nasıl kullanacagız dostum bi yardım et sana zahmet

• Beğen
Tepkiler: muhammet43134313
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
google a kies güncel sürüm yaz indir dostum sonra da telefonunu pc ye bağla kies e tanıt :oke:

tmm teşekkür ederim.kies orjinal bir program degilmi?sonra tel garanti dışı kalmasın :)

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim:)

Türe

Türe

Üye
:rica: