Risk Alır Mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Risk Alır Mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Risk Alır Mısınız?
Birşeyleri başarabilmek,elde edebilmek adına risk almayı kolay göze alır mısınız,yoksa elinizdekilerle yetinmeyi mi tercih edersiniz?

anılbaran

anılbaran

Üye
alırım.Zaten rısk aldıgım için boyleyım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence risk almadan bir insan hiç birşey elde edemez.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayatta birtakım başarıları elde etmek için mutlaka risk alınmalı...

'Patron

'Patron

Üye
Risk almadan bişey tam istediklerine ulaşmak zor :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hayatımızın hemen her yerinde mutlaka bir risk vardır.Zengin iş adamlarının hayatlarını okuyanlar bilir nasıl bir risk aldıklarını.Örneğin ileride ailem bana memur ol hayatını kurtar diyorlar ama biraz sermaye yapıp kendime iş kurmak istiyorum.Memurluk bana göre değil.İstemediğim bir şeyi para uğrunu ölene kadar yapamam.Ne demişler işini ve eşini doğru seç.5 sene sonra insallah bende risk alıp istediğim işi yapacam.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi hep beraber poker oynayalım faceden..

TheCower

TheCower

Üye
Ben risk alırım çünkü ele bakıyorum bu ellerle en fazla risk alınır deyip duruyorum kendimce.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Alırım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Rıski severım....
Zaten hayat rısk almadan cekılmez

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
risk almadan büyüyemezsin..şu an yaşıyoruz ve bu bile bir risk..yarın ola hayır ola derken bile riskten bahsedilir.ya yarına çıkamazsak diye..aslında gelecek bir risktir nelerle karşılaşacağımız bilinmez..bu konu üzerine acayip felesefe yaparım da sıkılırız :D

SHS

SHS

Üye
risk alınır

cardanadam

cardanadam

Üye
hayatın kendisi zaten bir risk

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Risk almadan zafere ulaşanı görmedim henüz; risk küçük şeylerin kaybına neden olabileceği gibi, çok büyük şeylere ulaşmayı da beraberinde getirir.

Hayatın her alanında, herhangi bir başarıya imza atmak istiyorsanız risk almaktan korkmayın.

Yerinizde sayıp durmaktansa, risk alıp büyük başarılara imza atmaktan korkmayın.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
We <3 risk :) (risk : risk)

AHMED...

AHMED...

Üye
o duruma bağlı hacim kesin bi cevap veremem bu ankette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt