ben az dolasp cikayim iyi geceler :D Love love:ehe :bye2:
Amaru Shady Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben az dolasp cikayim iyi geceler Love love Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: metin yan yatıyo mu yor fon Genişletmek için tıkla ... please Turkish
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Oğuz sizin orda damacanayla mı kola satıyorlar hergün 5-10lt içiyon Genişletmek için tıkla ... Olsa keşke yok gidip gidip bakkala yazdırıyom her gittiğimde 3 3 alıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: Oğuz sizin orda damacanayla mı kola satıyorlar hergün 5-10lt içiyon Genişletmek için tıkla ... Olsa keşke yok gidip gidip bakkala yazdırıyom her gittiğimde 3 3 alıyorum
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: smiley sız olmuyor, ortam ciddileşir Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
L-LumieRe Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben az dolasp cikayim iyi geceler Love love Genişletmek için tıkla ... gule gulee. Iyı geceler ----------Eklendi @ 03:06:11 ---------- Yazıldı @ 03:05:45 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: evet yan yatıyo, amuda kalkıyo, parende atıyo, bakkaldan ekmek yumurta alıyo Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva' Alıntı: ben az dolasp cikayim iyi geceler Love love Genişletmek için tıkla ... gule gulee. Iyı geceler ----------Eklendi @ 03:06:11 ---------- Yazıldı @ 03:05:45 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: evet yan yatıyo, amuda kalkıyo, parende atıyo, bakkaldan ekmek yumurta alıyo Genişletmek için tıkla ...
Hasan Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben birgün faceden kızla smileysiz konuştum kız bi daha konuşmadı Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:08:35 ---------- Yazıldı @ 03:07:26 ---------- metin ciddileşti iyi ki de bi smiley kullanmadık
By_GaBLiN' Alıntı: Ben birgün faceden kızla smileysiz konuştum kız bi daha konuşmadı Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:08:35 ---------- Yazıldı @ 03:07:26 ---------- metin ciddileşti iyi ki de bi smiley kullanmadık