Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S60 Mpeg4 Kaydı yapabilen Pro Varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkan23
Üye
Konu Sahibi
Kod:
konuya moderatör cevabı: pv player yazılı işinizi görecektir link:
http://www.maxicep.com/forums/showpost.php?p=378616&postcount=15
Exalans
Exalans
Üye
cevap işinize yaradımı?
volkan23
Üye
Konu Sahibi
Kamerayı kullanarak mpeg4 olarak kaydeden proyu sormuştum dostum. izleme için değil..
Exalans
Üye
dostum anladım zaten bu program mp4 kayıt yapıyor dene bi?_
cep telefonum 6680 ve bu programı kurdum ama nasıl kamerayı açıp mpeg4 kaydı yapacağımı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
sublieutenant
Üye
offf of, exalans ne diyor sen ne diyorsun.. önce hangi kayıtta yaparsan yap, farketmez... daha sonra pvplayerla videoyu açıp seçeneklerden kaydet yap, program sana mp4 olarak kaydedecektir... OK!!!
efe-
Üye
ya siz iyimisiniz..adam mp4 video kaydı yapan proğram sonmuş..hani telefon normalde video kaydını 3gp yapıyo ya,onun yerine mp4..mp4 çevirici proğram sormamış..
ya siz iyimisiniz..adam mp4 video kaydı yapan proğram sonmuş..hani telefon normalde video kaydını 3gp yapıyo ya,onun yerine mp4..mp4 çevirici proğram sormamış..
offf of, exalans ne diyor sen ne diyorsun.. önce hangi kayıtta yaparsan yap, farketmez... daha sonra pvplayerla videoyu açıp seçeneklerden kaydet yap, program sana mp4 olarak kaydedecektir... OK!!!