Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

jeki01

jeki01

Üye
Nokia 701 olmadı.
Bilginize.​

dtserkanozkan

Üye
Hocam sağolasın N8 Anna oldu. Xplore MOD'da sertifika hatası vermişti başta. Hack olduktan sonra MOD'u kurdu. Yalnız bu rom patcher'ı silebilir miyiz durmasın hafızada boşuna?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sağolasın N8 Anna oldu. Xplore MOD'da sertifika hatası vermişti başta. Hack olduktan sonra MOD'u kurdu. Yalnız bu rom patcher'ı silebilir miyiz durmasın hafızada boşuna?

silmesen daha iyi..ondan yararlandığın zamanlar olacak çünkü

bill_

bill_

Üye
saol bi deneyelim bakalım

byandbyn

Üye
çok çok çok teşekkür ederim kullanmak istediğim progları rahat kurabiliyorum başarılarınızın devamını beklerim :D :D :D

rsm39

rsm39

Üye
tesekkur ederim.flashlamaktan kurtardın n8i

hellord

hellord

Üye
nokia 701 de dediklerin hepsini yaptım xplordan sys ve pirevate klasörleri gözüküyor yanlız unsigned dosyalar yüklenmiyor sebebi ne olabilir

00sangreal00

Üye
kardeşim o dosyayı c 5 telefona indirdim özellik estenenmiyor dedi yani açamadım dosyayı..

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Mobil Security i nasıl silebiliriz? Telefon kendini resetliyor. (nokia c5-03)

Daha önceden hiç hacklememiştim telefonu ama bu yolla 3dk da oldu teşekkürler :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Security i nasıl silebiliriz? Telefon kendini resetliyor. (nokia c5-03)

Daha önceden hiç hacklememiştim telefonu ama bu yolla 3dk da oldu teşekkürler :)

uygulama yöneticisinde gözükmüyor mu?

----------Eklendi @ 19:00:06 ---------- Yazıldı @ 18:58:16 ----------

nokia 701 de dediklerin hepsini yaptım xplordan sys ve pirevate klasörleri gözüküyor yanlız unsigned dosyalar yüklenmiyor sebebi ne olabilir

rom patcherdan patchleri aktif ettiniz mi?

----------Eklendi @ 19:00:36 ---------- Yazıldı @ 19:00:06 ----------

tesekkur ederim.flashlamaktan kurtardın n8i

:rica:

hellord

hellord

Üye
ilgilendigin teşekkürle
patchleri aktif ettim ama uygulamar yükleme olmuyor

ahmetahmet98

Üye
kardeş şimdi tam olarak anlatırmısın ben verdıgın dosyayı rardan cıkarıp telefona attım sonrasını yapamadım zahmet olmazsa anlatırmısın

xzxzxz555

Üye
merhaba
telim N78 bugüne kadar hack lemeden sabrettim.ama artık hiçbişey yükleyemez oldum ve hacklemeye karar verdim.
fakat xplore programı sertifika hatası veriyor.forumdaki tüm xploreleri denedim???
yardım edermisiniz???

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
merhaba
telim N78 bugüne kadar hack lemeden sabrettim.ama artık hiçbişey yükleyemez oldum ve hacklemeye karar verdim.
fakat xplore programı sertifika hatası veriyor.forumdaki tüm xploreleri denedim???
yardım edermisiniz???

bunu deneyin signed sürüm
www.maxicep.com/symbian-3-dosya-yoneticiler-file-manager/lcg-x-plore-v1-55-0-s60v3-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-552080.html#post4086510

----------Eklendi @ 19:00:22 ---------- Yazıldı @ 18:55:59 ----------

kardeş şimdi tam olarak anlatırmısın ben verdıgın dosyayı rardan cıkarıp telefona attım sonrasını yapamadım zahmet olmazsa anlatırmısın

bak zaten adım adım anlatım var sen onları takip et bir hatayla karşılaşırsan buradan yaz tekrar

• Beğen
Tepkiler: xzxzxz555

xzxzxz555

Üye
www.maxicep.com/symbian-3-dosya-yoneticiler-file-manager/lcg-x-plore-v1-55-0-s60v3-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-552080.html#post4086510

buda sertifika hatası verdi uribaju ya
??????

xzxzxz555

Üye
teli formatlayinca xplore problemi çözüldü şimdi hack deniycem sağolun

----------Eklendi @ 20:04:35 ---------- Yazıldı @ 19:41:40 ----------

teşkrleee
tel n78 sonuç süper.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
sekinardi

sekinardi

Üye
:tşk:

xzxzxz555

Üye
:angry:
ben teli formatladığım için bazı programları yükleyebilbişim signed olanlarmış yani
unsigned programlar hala sertifika hatası veriyor.
telin hacklendiğini nasıl anlaşılır????

tunaoruc

Üye
arkadaşlar virüs programını çalıştırdıkvan sonra restore dediğim zaman c sys bin diye hata veriyo bunun nedeni ne olabilir acaba yardımcı olurmusunuz nokia c7 anna

Üst Alt