bilgisayarım açılıyor sonra hiçbirşey yapılamıyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

themann

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarım açılıyor sonra hiçbirşey yapılamıyor lütfen yardım
arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım açıldıktan sonra yanda ses felan o tür simgeler gözükmüyor böle mouseyi başlata getirince birşey açılırken olan işaret çıkıyor lütfen yardım.

buroplus

buroplus

Üye
Eğer işletim sistemin Xp ise Ctrl+Alt+Del e basıp Vista Veya Se7en ise Ctrl+Shıft+ESC ye bas Dosya Sekmesinden Yeni görevi seç Çıkan pencereye " explorer.exe " yaz Sorunun Belki düzelir.banada oluyodu xp de.
----ekleme-----
Eğer görev yöneticisini açamazsan onarmayı denemelisin

aliens

aliens

Üye
1. olarak bir antivirüs boot cd ile sistemini tarat. bulduklarını silmeye ayarla.
2. aşağıda verdiğim satırları olduğu gibi notepad a yapıştır ve uzatısını .reg olarak değiştirip kaydet ve çalıştır

Bunu birkaç gün önce bir bilgisayarda daha gördüm. Yeni bir torjan türevine benziyor fakat iyi antivirüsler temizleyebiliyor. Sistemini temizlemeden .reg dosyasını çalıştırırsan trojan aktif olduğu için yeniden değiştirecektir. (Dosya ismi önemli değil salla birşey ama uzantısı .reg olsun)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Shell"="explorer.exe"

melancholy11

melancholy11

Üye
format at

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
format at deyip geçip gitmek olmaz sana tavsiyem önce combofix indir güvenli modda başlat onunla tarama yaptır sonra normal girişinle oturum aç ve drwebcureit programını indir güncelleme yaptır bununla sistemin flash belleklerini varsa taşınabilir hdd nide tak ve tarama yaptır ! C=

Üst Alt