hadi herkese iyi geceler arkadaşlar :bye2: iyi geceler :bye2:
TeAmo42 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hadi herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
m542tf Üye TeAmo42' Alıntı: ha o zaman patlama riski var wlan gibisi var mı 8mbs hızla 375 mbyi 15 dkda halleder Genişletmek için tıkla ... gecenlerde vodafone internet 287 mb oyunu 15 dakikada indirdi rekor kırdı benim açımdan
TeAmo42' Alıntı: ha o zaman patlama riski var wlan gibisi var mı 8mbs hızla 375 mbyi 15 dkda halleder Genişletmek için tıkla ... gecenlerde vodafone internet 287 mb oyunu 15 dakikada indirdi rekor kırdı benim açımdan
TeAmo42 Üye DiaBLoS' Alıntı: gidenleri ben bir not alayım ajandama Genişletmek için tıkla ... ben burdayım ----------Eklendi @ 01:32:01 ---------- Yazıldı @ 01:31:35 ---------- m542tf' Alıntı: gecenlerde vodafone internet 287 mb oyunu 15 dakikada indirdi rekor kırdı benim açımdan Genişletmek için tıkla ... arada oluyor
DiaBLoS' Alıntı: gidenleri ben bir not alayım ajandama Genişletmek için tıkla ... ben burdayım ----------Eklendi @ 01:32:01 ---------- Yazıldı @ 01:31:35 ---------- m542tf' Alıntı: gecenlerde vodafone internet 287 mb oyunu 15 dakikada indirdi rekor kırdı benim açımdan Genişletmek için tıkla ... arada oluyor
DiaBLoS Admin hemen açayim . . N8 e anna sürümü yüklemiştim . Belle sürüm çıkacak diye duydum . Doğru mu?
Hasan Üye aykuta attığım pm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Cevap yazdı aykut: Ceza mı? Ne cezası? Ceza ne arar pazarda.
aykuta attığım pm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Cevap yazdı aykut: Ceza mı? Ne cezası? Ceza ne arar pazarda.
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: hemen açayim . . N8 e anna sürümü yüklemiştim . Belle sürüm çıkacak diye duydum . Doğru mu? Genişletmek için tıkla ... sen hala annadamısın nokia bebesi sızdırdı
DiaBLoS' Alıntı: hemen açayim . . N8 e anna sürümü yüklemiştim . Belle sürüm çıkacak diye duydum . Doğru mu? Genişletmek için tıkla ... sen hala annadamısın nokia bebesi sızdırdı
m542tf Üye hasane51' Alıntı: aykuta attığım pm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Cevap yazdı aykut: Ceza mı? Ne cezası? Ceza ne arar pazarda. Genişletmek için tıkla ... koptum ya
hasane51' Alıntı: aykuta attığım pm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Cevap yazdı aykut: Ceza mı? Ne cezası? Ceza ne arar pazarda. Genişletmek için tıkla ... koptum ya
anılbaran Üye yazın en iyi tartışma konusu şeydi . C6-01 mi ideos x5 mi amma olay çıkıyodu ya . Bi giriyodum konuya ortalık karışıyodu
yazın en iyi tartışma konusu şeydi . C6-01 mi ideos x5 mi amma olay çıkıyodu ya . Bi giriyodum konuya ortalık karışıyodu
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: belle çıktı mı yani? Genişletmek için tıkla ... çoktan ama sızma hakiki gibi olmuyo