Google Translate in ingilizcesi benden kötü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Google Translate in ingilizcesi benden kötü
başlıkta dedigim gibi.Saçma sapan çeviriyor. Şöyle başka alternatif var mı ? anlamlı prof. çeviren bi site ? veya basit program ?

sözcük degil ama ufak cümle için lazım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: minoo

TiCToC

Üye
cok haklisin :)

'Patron

'Patron

Üye
cümle çeviri çok zor pek bildiğim yok. ama biraz ingilizcen varsa yada en kalitelilerden dir.

greenmile

greenmile

Üye
Basit programlarla yuzde yuz verim alman imkansiz.Sitelere guvenme bu konuda profesyoneller zaten ucretli

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
cümle çeviri çok zor pek bildiğim yok. ama biraz ingilizcen varsa yada en kalitelilerden dir.

aklımızızda bulunsun sagol dostum :spr

----------Eklendi @ 20:38:49 ---------- Yazıldı @ 20:38:26 ----------

Basit programlarla yuzde yuz verim alman imkansiz.Sitelere guvenme bu konuda profesyoneller zaten ucretli

yapma ya :bilmm

minoo

minoo

Üye
Anıl başlığı başka bir konunun altında gördüm. Bu kimin konusuysa tebrik edeceğim dedim ya harika başlık :kop:

Çok doğru valla :D

mstf_l

mstf_l

Üye
google translate bide onun seslisi varya arkadaslarla ne malzeme buluyoz ordan ama :ehe

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar biliyorsanız bilgisayara vb kodu yazın bilgisayar konuşsun asıl malzeme ordan çıkıyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
Yanlış anlamayın ama en azından cümle kuracak kadar ingilizceniz yoksa google translate falan yetmez. Google translate belki tam dil bilgisine uygun cümle olsa çevirir de öteki türlü zor. Daha doğrusu bir program bunu yapamaz.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamayın ama en azından cümle kuracak kadar ingilizceniz yoksa google translate falan yetmez. Google translate belki tam dil bilgisine uygun cümle olsa çevirir de öteki türlü zor. Daha doğrusu bir program bunu yapamaz.

cumle kurmucam hazır cumleyı cevırıcem dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
  • Beğen
Tepkiler: anılbaran

ltn53

Üye
Başlık harika çalınır :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
çalan. ...anladın sen :D :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt