cümle çeviri çok zor pek bildiğim yok. ama biraz ingilizcen varsaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyadaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızen kalitelilerden dir.

Basit programlarla yuzde yuz verim alman imkansiz.Sitelere guvenme bu konuda profesyoneller zaten ucretli

aklımızızda bulunsun sagol dostum
----------Eklendi @ 20:38:49 ---------- Yazıldı @ 20:38:26 ----------
yapma ya![]()

Anıl başlığı başka bir konunun altında gördüm. Bu kimin konusuysa tebrik edeceğim dedim ya harika başlık
Çok doğru valla![]()
:
Evet ne yazik ki durum boyle![]()

google translate bide onun seslisi varya arkadaslarla ne malzeme buluyoz ordan ama![]()

arkadaşlar biliyorsanız bilgisayara vb kodu yazın bilgisayar konuşsun asıl malzeme ordan çıkıyor![]()

Yanlış anlamayın ama en azından cümle kuracak kadar ingilizceniz yoksa google translate falan yetmez. Google translate belki tam dil bilgisine uygun cümle olsa çevirir de öteki türlü zor. Daha doğrusu bir program bunu yapamaz.

Anladım da işte çevirilerin ayatullah25 adlı üyeninki gibi olur o zaman. İşini görür bir nebze yine de sen bilirsin.cumle kurmucam hazır cumleyı cevırıcem dostum![]()
Anladım da işte çevirilerin ayatullah25 adlı üyeninki gibi olur o zaman. İşini görür bir nebze yine de sen bilirsin.

onun paylaştığı programların linkini bulursam burada paylaşırim. Gülüyordum ben gördükçeo kim yaa![]()

iyimısonun paylaştığı programların linkini bulursam burada paylaşırim. Gülüyordum ben gördükçe
----------Eklendi @ 11:14:24 ---------- Yazıldı @ 11:08:52 ----------
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...anos9-x-unsigned-proper-ed-foxpda-369705.html