Samsung Galaxy Ace mi yoksa Galaxy Gio mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace mi yoksa Galaxy Gio mu?
Beyler Ace ve Gio arasında kaldım ama Ace nin ekran çözünürlüğü iyi değilmiş bide GPRS yokmuş doğru mu?

TheraFlu

TheraFlu

Üye
Bence Galaxy Ace al kız arkadaşımda da ondan var teknik olarak bakıldığında Galaxy Ace'in özellikleri daha üstün gözüküyor
:oke:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ace tabiki.Ekran çözünürlükleri aynı.Ayrıca Acede GPRS var.

61semih

61semih

Üye
ekran cozunurlugundekı fark ace nın 0,3 ınc daha buyuk olmasından kaynaklanıyor.gıo ıle cozunurluklerı aynı fakat ekranı bırazdaha buyuk oldugu ıcın ınc basına dusen pixel gıo ya gore daha dusuk kalıyor.ama kayda deger bır fark yok
ıkı telefon arasında ufak bır ekran farkı kamera farkı dısında donanımsal olarak bır fark yok.
şahsen 5mp ıcın aradakı farka para vermedım ben.tabı tercıh meselesıdır.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Ya ben bu telefonun(SamsungGalaxy Ace S5830) her şeyini geçtim de sadece bir şeye kafam takıldı dahili hafızası 158 mb

diyor bu nedir ya çok az değil mi ? ne yüklüyecegiz buna gerek navigasyon olsun gerek oyun olsun her şey bellek kartta çalışmıyor.

61semih

61semih

Üye
Ya ben bu telefonun(SamsungGalaxy Ace S5830) her şeyini geçtim de sadece bir şeye kafam takıldı dahili hafızası 158 mb

diyor bu nedir ya çok az değil mi ? ne yüklüyecegiz buna gerek navigasyon olsun gerek oyun olsun her şey bellek kartta çalışmıyor.

evet gıodada durum boyle can sıkıcı bır durum sorun yaratabılıyr.fakat cıhazı root yaparsanız lınk2sd ıle uygulamaları sd ye atabılıyoruz.lınk2sd yı kullanabılmek ıcınde sd yı ıkıye ayırıyouz ben mesela 8gb lık sd nın 2 gb nı sısteme ayırdım dıger 6gb tı resım muzık vs ıcın kullanıyorum 2gb tada uygulamalar ıcın ayrılmıs vazıyette
ayırmayı ıse MiniTool Partition Wizard Home Edition adlı programıle pc de yapıyoruz.

MiniTool Partition Wizard Home Edition yardımıyla nasıl 2 ye ayırdıgımızı google den arastırarak bulabılırsınız
şahsen ben oyle buldum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet gıodada durum boyle can sıkıcı bır durum sorun yaratabılıyr.fakat cıhazı root yaparsanız lınk2sd ıle uygulamaları sd ye atabılıyoruz.lınk2sd yı kullanabılmek ıcınde sd yı ıkıye ayırıyouz ben mesela 8gb lık sd nın 2 gb nı sısteme ayırdım dıger 6gb tı resım muzık vs ıcın kullanıyorum 2gb tada uygulamalar ıcın ayrılmıs vazıyette
ayırmayı ıse MiniTool Partition Wizard Home Edition adlı programıle pc de yapıyoruz.

MiniTool Partition Wizard Home Edition yardımıyla nasıl 2 ye ayırdıgımızı google den arastırarak bulabılırsınız
şahsen ben oyle buldum

Hımm çok çok teşekkür ettim kardeşim. Bende almayı düşünüyordum daha almadım bu olay çok canımı sıkıyordu bunu

söylemen iyi oldu.

blackaid

blackaid

Üye
kamera çözünürlüğü ve ekran boyutu senin için önemli değilse gio al sistem olarak aynı özellikteler eksileri ram ve dahili hafızasının anroid telefona göre az olması

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler Gioda karar verdim o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...