radyo kullanarak cal

Sponsorlu Bağlantılar

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
radyo kullanarak cal
ne oluyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kullandığın telefonun fm transmitter özelliği sayesinde frekansını yazdığın radyo kanalından o an çaldığın şarkıyı dinletebilirsin
misal arabadasın radyo 95.00 açık arabada
sen de radyo kullanarak çal diyip 95.00 frekansını seçersen o an telefonunda çalması gereken müzik arabanın radyosunda çalar ;)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
radyoyla etkilesim yapmak lazim mi

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
televizyonda olurmu

fatih982

fatih982

Üye
uğur 5445 sana söyleyecekbirşey bulamıyorum tek kelimeyle hayret

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
:) niye

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım telefonunu bir radyo vericisi haline çeviriyor dene bir radyoda boş frekans bul telefondaki frekansı aynı yap açık konuma getir birde her hangi bir müzik aç müziğin radyodan geldiyini duyacaksın diyer soruna gelince tv den olmaz çünkü radyo ile tv frekans değerleri farklı eğer radyo vericisiyle tv ye göndere bilseydin o zaman normal antenle tv de radyo da dinlerdin

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşım telefonunu bir radyo vericisi haline çeviriyor dene bir radyoda boş frekans bul telefondaki frekansı aynı yap açık konuma getir birde her hangi bir müzik aç müziğin radyodan geldiyini duyacaksın diyer soruna gelince tv den olmaz çünkü radyo ile tv frekans değerleri farklı eğer radyo vericisiyle tv ye göndere bilseydin o zaman normal antenle tv de radyo da dinlerdin
az önce bir çok frekans denedim ama nedense olmadı bir türlü sorun ne olabilir acaba?

TheMadness

TheMadness

Üye
az önce bir çok frekans denedim ama nedense olmadı bir türlü sorun ne olabilir acaba?

Şehirlerde frekanslar dolu olduğu için telefonu antene biraz daha yaklaştırmalısın.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Telefonundakı fm verıcıyı radyoya baglıyarak telefondakı muzıklerı radyo hoporlolerının kullanrak calarsın

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kısacası Çakmak Mp3 ü de diyebilirsin :D

mert3536

Üye
nerden indirecem acele cvp

nerden indirecem acele cvp

Takipçi Satın Al

Üst Alt