[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim oyun için teşekkürler ama benim bir sorunum var çok iyi okey oynamama rağmen ben bu oyunda elim bitmesine rağmen bitiremiyorum oyunu neden acaba taşı nereye koyup oyunu bitireceğiz açıklarsan sevinirim başarılar...

taşı taş çektiğin kısma değdirmen yetiyor ama taşı oraya değdiriken ıstakana değmemesi lazım yani ortadaki beyaz taşın tam üstüne koyman gerekiyor

oyunun v2.0 güncellemesinde o sorunda kaldırıldı taşı ortadaki beyaz taşın neresine değdirirsen değdir bitiriyor artık
oviye güncellemeyi gönderdim bu hafta içi güncellenir.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Eline Sağlık Tekrardan

BENGUAIN

Üye
Dostum sadece V1.1 indirsek olur mu ?

adnankocak

Üye
teşekkürler

acount

Üye
linkler olmus yenilerseniz sevinirim

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
teşekkürler destek için :) yeni güncelleme hazırlıyorum menüyü baya bi değiştirdim daha güzel ve daha kullanışlı ve daha sade ve daha şık oldu :)
yardım kısmını düzenledim kinetik scroll özelliği ekledim el açma ile düzenlemeler yapacağım birazda çifte gitme tersten sıralayabilme 3-2-1 gibi önümüzdeki hafta biter heralde 6 günde nokianın onaylaması sürüyor

evet sadece symbian^3 te destekleniyor maalesef flash lite 4 ile hazırlıyorum çünkü s60v5 te flash liite 3.1 var
nokia türkiye yetkilileride mail attı oyunu s60v5 içinde yayınlamam için oyundan dolayı tebrik ettiler ama şuanda v5 için yayınlamam pek mümkün görünmüyor
keşke sizin telefonlara flash lite 4 çıksa

:rica:

aslında bakma benim yegen bi tane cfw nin içine 4.1 sürümunu gommeyi başarmiştı. Ama şu anda nd alemde bilmiyorum

yeauw

yeauw

Üye
kaaardeeeş :) link kırık :(

tarxhn

tarxhn

Üye
şimdi indirip bakıyorum bu arada oyun için ugrastıgın için saol

metyuu

metyuu

Üye
Oyunun 2.00 versiyonu ovide güncellenmiş, kardeşim eline sağlık oyun görselliğinden tut hızına kadar cok iyi olmuş oyun , güzel oyunlarını bekliyorum.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun 2.00 versiyonu ovide güncellenmiş, kardeşim eline sağlık oyun görselliğinden tut hızına kadar cok iyi olmuş oyun , güzel oyunlarını bekliyorum.

teşekkürler elimden geldiğince güzel bişey yapmaya çalıştım beğenmene sevindm :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
teşekkürler elimden geldiğince güzel bişey yapmaya çalıştım beğenmene sevindm :)

Eline sağlık, güncelledim az önce. Çok güzel olmuş.
Her güncellemede daha da mükemmelleşiyor :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık, güncelledim az önce. Çok güzel olmuş.
Her güncellemede daha da mükemmelleşiyor :)

teşekkürler beğenmenize sevindim özellikle çifte giderken rakiplerin taşlarının görünme şekli hoşuma gidiyor benim :D

ky07.wap.gs her seyy beleşş okey batak tavla we daha bir çok oyun

sen ordan beleş oyna zaman :) eğer ekranın 4te birinde oynamak istemiyorsan java oyunu tam ekran dokunmatik destekli okey oynamak istiyorsan konunun ilk mesajında benim oyunun v1.0 ınıda beleş oynayabilirsin :D

aosman61

aosman61

Üye
:tşk:

yeauw

yeauw

Üye
Linler kırıık :'((

Hasan

Üye
:tşk:

m3hm3t1991