telefon almak istiyorum yardımmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
telefon almak istiyorum yardımmmmm
Merhaba öncelikle forumda gezindim tozundum kendime has telefonu yaratamadım.Bu nedenle konu acmaya karar verdim ve sizden öneri bekliyorum.

Öncelikle telefonda olması gerekenleri söyleyeyim.

-Dokunmatik ekran
-İnternet
-Kamera 3.2 veya üstü + ön kamera
-Wireless
-Mp3,Mp4
-Java
-Android işletim sistemi olabilir
-Televizyon destekli
-GPS (pek önemli değil olmasada olur)
-İnternette videoları izleyebilmek.

Lütfen bu özelliklere sahip telefonlar önerirseniz cok iyi olur.Şimdiden yorum atan herkese teşekkürler :) Bu arada fiyat sınırım max:450 :(

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
öyle bir telefon için en az 600 ü gözden çıkarman lazım

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
alıcaksan c5-03 al tek eksiği ön kamera yok :(

tempestshine

tempestshine

Üye
Aradım taradım.Öyle bir telefon yok.Fiyat bütçeni aşıyor.Bütçeni biraz yükseltde öyle gel

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
General Mobile Ultimate Slim
Şahsen kullanıyorum ve Memnunum:oke:

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar 450 tl yetmez demiş fakat Turkcell T11 Maxiphone bide Turkcell T20 Maxiphone denılen 2 adet telefon buldum.bu telefonlar hakkında da yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar..[h=1][/h]

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş onların yerine bi tane ikinci el ideos X5 al daha iyi

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu ideos X5'in Turkcell telefonlarına göre +sı nedir acaba ?

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 i bende araştırdım.Turkcell'le kıyaslarsak kamera bakımından pek bır +sı gozukmuyor.ayrıca ıdeosx5 işletim sistemi olarak android v2.2 desteklemekte turkcell ise son cıkan android v2.3.3 desteklemekte.x5 in ıslemcisi 800mhz turkcellın henuz bulamadım ama 600mhz oldugunu dusunuyorum.sımdılık bulduklarım bu kadar baska telefon önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

TheCower

TheCower

Üye
Ideos x5 güncellemesi çıktı. Kamera ile çok şey yapamazsınız ancak android programlarıyla güzelleşebilir fotoğraflarınız. Oyun konusunda ideos x5 de sıkıntı olmaz. Tabiki de bir takım sorunlar olabilir.

caglar_cf

Üye
evet arkadasıma katılıyorum huawei ideos x5 işini görür. 450-500 tl civarı bulabilirsin ama sanırsam ön kamerası yoktu ama beklentilerini karşılar

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş gio olabilir yada bulabilirsen ikinci el bi ace falan olabilir
evet turkcelin telefonları 600 mhz

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 telefonu inceledim gayet güzel bir cep telefonu fakat birşey sormak istiyorum bu telefonla ilgili.bu telefonda televizyon özelliği varmıdır anteni felan göremedimde birde tam olarak fiyatını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu huawei ideos x5 nereden satın alabilirim.cevap lütfen

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim temizinden bir galaxy s yada galaxy s wifi 5.0 alabilirsin teknik özellikleri dediklerinden fazlası...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş turkcell mağazalarında vardı ama bu ara çoğu yerde stoklarının tükendiğini duymuştum bulman biraz zor olabilir

tempestshine

tempestshine

Üye
kardeş turkcell mağazalarında vardı ama bu ara çoğu yerde stoklarının tükendiğini duymuştum bulman biraz zor olabilir

Bizim apartmanda biri almış.Hiç elinden düşmüyor.Bağımlısı olmuş.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sahibinden.com'da araştırmanı tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt