En ıyı web tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

DarylDixon

DarylDixon

Üye
ilyas abi elinde vodafone için java olan mod oupeng varmı?

cimbom04

cimbom04

Üye
bu bedava nasl oluyor ilyas kardeş

'h716043'

'h716043'

Üye
yasaklanmis

place3461

place3461

Üye
oupeng ile dün tanıştım program başlarken çince yazı görünüyor içi ise türkçe ve hızlı:D bir de kısayollas 6 tane değil daha da arttırılabiliyor bence en iyi tarayıcı:D süper bir şey:D

----------Eklendi @ 12:00:38 ---------- Yazıldı @ 11:58:10 ----------

bu program operanın aynısı vede yama çok kötü olmuş. Ne faydası var ki bunun bize kardeş :/

yama gibi gözüksede operadan daha hızlı:) tabi senin telefonda nasıl bir performans gösterir bilemem ama benim nokiayi uçurdu:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oupeng ile dün tanıştım program başlarken çince yazı görünüyor içi ise türkçe ve hızlı:D bir de kısayollas 6 tane değil daha da arttırılabiliyor bence en iyi tarayıcı:D süper bir şey:D

----------Eklendi @ 12:00:38 ---------- Yazıldı @ 11:58:10 ----------

yama gibi gözüksede operadan daha hızlı:) tabi senin telefonda nasıl bir performans gösterir bilemem ama benim nokiayi uçurdu:D

katılıyorum. Symbian'daki en iyi tarayıcı.

'h716043'

'h716043'

Üye
şunu belirtelim program bana ait orda reksio.ini dosya si var o olmadan türkiyede çalışmaz turkcelestirme halil akyüz arkadaşa ait oda 1 hafta onla uğraştı lütfen emeğe saygı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şunu belirtelim program bana ait orda reksio.ini dosya si var o olmadan türkiyede çalışmaz turkcelestirme halil akyüz arkadaşa ait oda 1 hafta onla uğraştı lütfen emeğe saygı

çok :tşk:

place3461

place3461

Üye
'h716043'

'h716043'

Üye
evet pro çin serveri de çin o yüzden hızlı zaten bunu opera çıkardı çin için server de çin serveri ben onu silip operanın en hızlı serverini yazdım yardımcı olarakda reksio dosyasını düzenleyip koydum böylece hızlandı

Ben ve halil arkadaş adına :rica:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
ama Google arama yerine yazı yazıyorum ara yerine düzenle yi tıklayıca giriyo gardaş, ama iyi program :)

'h716043'

'h716043'

Üye
onun turkcelestirme si anca xplore ile ve ekleme modu ile oluyor kolay değil arkadaş 1 hafta uğraştı ben 15 dk yaptım ama arkadaş 1 hafta onla uğraştı türkçe yapmak kolay değil

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
haklısın tabi kardeş

place3461

place3461

Üye
program dosyasını sakladım umarım yitirmem..yitirirsem h716043' kardeşim başını şişiricem ha haberin olsun tekrardan allah razı olsun..

Takipçi Satın Al

Üst Alt