c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Yahu o oto focus mu ? O zaman dokunmatiklerden önce oto focus diye birşey yoktu demeye gelir senin ki çünkü tuşlu tellerde nereye tıklayacaksın ?
N8 de oto focus vardır senin dediğin oto focus değildir.Oto focus kamera tuşuna yarım bastığında kamera kadrajında kalan yerlerin netlenmesidir.
Çoğu yerde dediğim gibi Oto Focus diye geçiyor bende öyle biliyorum ama N8'de dediğim bu özelliğin olmaması büyük bir kayıp.

Emil_Ceferli

Üye
siz dediyiniz touch to focusdur. 3 fokus vardir. zaten adlarindan da belli:
fixed focus (nokia e7 gibi)
autofocus (nokia n8)
touch to focus (misal veremem. iphone 4s galiba)

Dostnametr

Üye

Çoğu yerde dediğim gibi Oto Focus diye geçiyor bende öyle biliyorum ama N8'de dediğim bu özelliğin olmaması büyük bir kayıp.

O özellik hiçbir telefonda yok.Sadece iphone larda var diye biliyorum.3gs de vardı.

SilentOne

SilentOne

Üye
youtube :D

semih3408

semih3408

Üye
bir telefonda otofokus olup olmadığını anlayabilmek için deklanşör tuşuna basılı tutun. Ekranda yeşil karemsi bir görüntü çıkıyorsa, otofokus vardır. Eğer direk fotoğraf çekiyorsa yoktur. N8'de bu yeşil dalga çıkıyor, yani otofokus var. :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bir telefonda otofokus olup olmadığını anlayabilmek için deklanşör tuşuna basılı tutun. Ekranda yeşil karemsi bir görüntü çıkıyorsa, otofokus vardır. Eğer direk fotoğraf çekiyorsa yoktur. N8'de bu yeşil dalga çıkıyor, yani otofokus var. :)
buna hiç gerek yok bir gazete yada kitap alıp yakından resmini çekmeye çalışın. çekmeden önce bikaç saniye beklersen telefonun resmi netleştirdiğini görürsün işte bu otofocus tur. dikkat ettiysen c6-01 ya da c7 gibi tellerde yakın mesafeden çekim yapıldığında resim bulanık çıkar ama uzak mesafeden gayet nettir bu da fixed focus diye geçer. umarım açıklayıcı olmuştur. ek olarak baran arkadaşımızın dediği olay n8 vardı sanırım bir video da görmüştüm ama bulamadım şuan. anlatmaya çalıştığı şey otofocus tan farklı bi durum ama focus la da alakası vardır diye düşünüyorum

ersinsss

Üye
arkadaşlar sony ericsson satio da touch focus var vivazda dahil

realplayer2

realplayer2

Üye
kamerayı açın kamera yönünü yukarı doğru tutun yani kamera merceğini yandan görün focus yaparken merceğin ileri geri hareket ettiğini görebilirsiniz örneğin n8de. yakın çekimde özellikle çok net görürsünüz hem ayrıca konu baya bi çerçevenin dışına çıkmış

Re13eL

Re13eL

Üye
c7 min eksiği autofocus(otomatik odaklama) :) n73 ümdeki ile idare ediyorum ama

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
5800 de ne güzel vardı

SilentOne

SilentOne

Üye
işte 5800 general telefon n8 de ole nokia genaral telefnlarına koyuyor galiba

turkmen619

Üye
gerek yokki foxus a mokus a

----------Eklendi @ 21:34:52 ---------- Yazıldı @ 21:34:34 ----------

sanki yakından yazılı sorularınımı çalacaksınız xD

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
gerek yokki foxus a mokus a

----------Eklendi @ 21:34:52 ---------- Yazıldı @ 21:34:34 ----------

sanki yakından yazılı sorularınımı çalacaksınız xD

bazen terimleri ezberlemek yerine (edebiyat felan) iyi oluyo oto focus.baktım bende yok,arkadaşın 5800ından çektim.o bile daha iyi gösteriyo:ehe

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
lanet olsun telefon sıkmaya başladı . belle gelsede ana ekranda güzel şeyler görsek . yada spb shell 3D kırabilseler :) yeni efektlere ihtiyacımız var . ama nokia adamı sinirlendiriyor hala :=

bll993

Üye
arkadaşlar nokıa c6-01 e belle gelecek .işte kanıtı wikipedi işletim sistemi symbian belle yi desteklior. ama nezaman gelir o kadarını bilmem.

okitox

okitox

Üye
şöyle konuları hortlatmayın yav. 12 günlük konuyu nerden buldun nası o hale geldin nası bunu yazdın :D

Üst Alt