FAERIE DOMAIN (DUNGEON HUNTER II) Görevi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
FAERIE DOMAIN (DUNGEON HUNTER II) Görevi
arkadaşlar bu görevi bitiren var mı ya karanlık bölgeye girer girmez ölüyorum .s

duhanc

Üye
kardeş orda biraz bekliceksin peri hareket ettikçe hareket etceksin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kanka orada perin var ya onun ışığını geçince ölüyorsun beklicen onu takip etcen .

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Tamam paşam yaptım görevi konu kitlensin :) Hemde bayaadır yapmıştım :) Buraya yazmayı unutmuşum sadece :) sağolun :)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Alastor u öldürebildinmi :) 3 tane pot kaldı onun gücü yarıya gelmeden ölüyorum :(

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Maalesef alastor son halinde gücü bitmek üzereyken pot kalmıyor ve ölüyorum :(

----------Eklendi @ 11:49:25 ---------- Yazıldı @ 11:48:41 ----------

O taktikle alastor son halinde gücü bitmek üzereyken pot kalmıyor ve ölüyorum :(

matchlessss

matchlessss

Üye
alastoru oldurebılmek ıcın yenı karakter acdım resmen ınsallah bu karakterle öldurebılıım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
5 pot kalsa çok rahat kesersin . Konudaki gibi perileri kes pot düşer . :oke:

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Oh be sonunda online da öldürebildim :) :oke:

aleranol

aleranol

Üye
abicim hiç uğraşmayın girin online ye kesin 100 lvller atlarlar :D

matchlessss

matchlessss

Üye
onlıne gıremıyorm account olustururken sureklı hata alıyorm daha dogrusu sıfre yazarken oyundan atıyor

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
onlıne gıremıyorm account olustururken sureklı hata alıyorm daha dogrusu sıfre yazarken oyundan atıyor

ha bak aynen o sorun bendede var kardeşim. Büyük ihtimal Belle'den. Orjinali gelsede kurtulsak artık.

----------Eklendi @ 17:23:15 ---------- Yazıldı @ 17:18:48 ----------

Alastor u öldürebildinmi :) 3 tane pot kaldı onun gücü yarıya gelmeden ölüyorum :(

Alastoru tek seferde öldürdüm hemde. Bide şu var bak ; Potu kullanmayı bilcen. Canın yarıya geldiğinde basıyosan biter hemen. Canın tam bitecekken basıcan. 12 Potla daldım Alastora 6 pot kaldı öldürdüğümde. Şöyle bişey daha söyleyeyim. Alastoru kolay öldürmek istiyosan Level ve atak yüksek olucak. Ben 43 Levelde daldım tek seferde aldım. Death Walker'in şöyle bi avantajı var. Pasif skillerden 2. yada 3. skill 3lü vuruş yapıyo. Elindede çift el bıçak varsa rahat 2 potla yarı canı alırsın.
Ama öldürmüşsün problem yok ;) Öldüremeyenler için bir daha yazayım dedim ;) Özellikle Death Walkerler için :)

matchlessss

matchlessss

Üye

hıc sorma arkadasım sıfre yazmaya basladıgım an atıyor oyundan suna bır cozum bulunsa cok ıyı olur

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi

hıc sorma arkadasım sıfre yazmaya basladıgım an atıyor oyundan suna bır cozum bulunsa cok ıyı olur

Aynen. 2 harf yazıyorum diğerlerini yazmıyor atıyor. Orjinal belleyi bekliyorum belki düzelir diye. Düzelmezse silicem oyunu. 70 LV ama olsun.

matchlessss

matchlessss

Üye
orjınal bellede olmaz sanırım onlıne hıc bır oyun oynayamıyoruz bu durum yuzunden cok sacma boyle basıt yazılımsal hata olabılırmı ?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
orjınal bellede olmaz sanırım onlıne hıc bır oyun oynayamıyoruz bu durum yuzunden cok sacma boyle basıt yazılımsal hata olabılırmı ?

Ben bir tek bunda gördüm o hatayı. Asphalt 6 da yok öyle bir sorun. Ama evet böyle bir yazılımsal hata olabilir. Sonuçta sızıntı Belle. Orjinali gelince düzeleceğini umarım.

matchlessss

matchlessss

Üye
yanı sızıntı olabılır ama bu gercekden cok basıt bı hata sıfre yazarken neden donsun bır uygulama ama olmus bıkere orjınalı ıcınde onca uygulama program hack zor ya basdan bunlarla ugrasmak

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın. Neyse Orjinali bekleyip görücez. 1 hafta sonra Belle gelir inş ya. Yoksa hiç bir uygulama açamicaz.

matchlessss

matchlessss

Üye
orjınalını yuklıyecegımı pek sanmıyorm eger hıc bı fark yoksa yuklemem orjınalını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt