1. Adana buluşması...

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
1. Adana buluşması...
Ewet Maxicep ailesi...
Adana buluşması yapıyoruz gelmek isteyenler belirtip aşağıdaki tarihte orada bulunsunlar...
Tarih : 28.06.2007
Yer : Tren istasyonu...
Saat : 14:00
Not : Birbirimizi tanımak için herkes yakasında mor gülle gelsin...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
evet arkadaşlar ben de geliyorum kesinliklee güzel bir ortam olacak umarız...sürekli konuştuğumuz paylaşım yaptığımız arkadaşlarımızı tanımak isteriz değil mi??

mor gülü unutmayın ha:D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben 19'unda memlekete gideceğim için katılamayacağım ne yazık ki.

Bu arada buluşma yeri olarak Real çok uzak. Barajyolu vs olsa daha iyi; çünkü şehir merkezine inmek isteyecek olursanız bir saat heba olacak. E bütün günü Real'de geçirmeyeceğinize göre Barajyolu daha mantıklı ..

Midea Rubenis

Üye
İstasyonda buluşun belki bende gelebilirim, real nerde herkes bilemez. mesela ben bilmiyorum nerde ? Birde saat çok uygun değil Adana'nın tam sıcak olduğu zaman, Adana sıcağı çekilmez, bence sabah saat 9:00 olmalı. Öğleye kadar takılsak yeter.

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
istasyon daha uygun görüldüğü için P_O_W_E_R kardeşimle orada olmasına karar verdik sonra da istediğimiz yerde takılırız zaten...;)

MaxiCep :oley :oley

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
İstasyonda buluşun belki bende gelebilirim, real nerde herkes bilemez. mesela ben bilmiyorum nerde ? Birde saat çok uygun değil Adana'nın tam sıcak olduğu zaman, Adana sıcağı çekilmez, bence sabah saat 9:00 olmalı. Öğleye kadar takılsak yeter.

arkadaşım zaten 10 dk yürücez klimalı bi mekana geçeriz maxicep için de bi 10 dk yı çok görme bak ben mersinden gelecem ;);)

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Gelmek isteyen yok mu arkadaşlar?:(

Midea Rubenis

Üye
forum ıssız zaten parmakla sayılacak kadar kişiyiz :ehe

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Walla ya yokmu hiç kimse?

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
harbiden kimse yok gibi ya:(

UndeRqRo.uNd

Üye
fikir güzel fakat eksiklikler var :

- Maxicep buluşması yapılıcaksa ilk önce yönetim haberdar olmalı ve organizasyon ve katılım hesaplanarak yapılıp yapılmayacağı hesaplanmalı.

-Organizasyona karşı değiliz ama önce bizim de haberdar olmamız ve bunu ilk önce bize ileterek gerekli katılım ve şartlar oluştuktan sonra açmamız daha uygun olurdu.

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu konuyu açmadan önce Nega ile konuştum öle açtım...

Midea Rubenis

Üye
UndeRqRo.uNd

Hayırdır Negative sana haber vermedi diye bozuldun mu ? bana bozukmuşsun gibi bir his doğdu sanırsam öle, bozulma bence gerek yok böyle basit şeyler için :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar her yönetici verdigi kararı digerlerine rapor olarak sunması anlatması geregi yoktur böyle konularda. Power arkadas benle açmadan önce konustu bende dedim adana zor bir şehir bulusma yapılma anlamında yani baktık 30 civarı adanalı üye bulduk sistemde bunlarında 10 tanesi max.aktif olmus sitede ben olmaz ama yapmak istiyorsan bir nabız yoklama amaçlıbaslık açabilirsin dedim

Tarih ve saati verip bulusma yapın demedim, 2-3 kisi ile bulusma tam anlamıyla olmaz ama tanışmak her zaman geçerlidir illa bulusma diye bir ad konulmasına gerek yok adanadaki maxi üyeleri tanısır en azından birbirleri ile

Ummarım daha çok kisi olursunuz ve güzel olur.

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bizde zaten öyle yapacaz öyle görünüyorku bu buluşmadan çok tanışma olacak...Ama olsun inşallah güzel geçecek...Bu bir deneme oldu...
inşallah daha çok üye buluruz...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Dostum bizde zaten öyle yapacaz öyle görünüyorku bu buluşmadan çok tanışma olacak...Ama olsun inşallah güzel geçecek...Bu bir deneme oldu...
inşallah daha çok üye buluruz...

inş;)

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah...

UndeRqRo.uNd

Üye
Buluşma ağustos'a doğru olursa Mersin'de olucam ben :)
belki katılabilirim. Hatay da olmazsak :( (teyze taşındı da)

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hatayda olur ben Hataylıyımda :) Ağustosta bidaha yaparız dostum...