1. Adana buluşması...

Sponsorlu Bağlantılar

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
evet ağustosta da yapabilirz yine

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Dostlarım 6 gün kaldı buluşmamaya(tanışmaya)...

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
E saat 2:45 doğal olarak.Bu arada gelecen dimi midea?

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
3 gün kaldı...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
Ben Adanalıyım Ama Hiç Hatırlamıyorum ya Birkaç Resim Var o Kadar :)
1 Yaşından Belli Antalya da Oturuyorum Sizinle Tanışmayı Çok İsterdim :bilmm

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
sağlık olsun kardeş napalım böyle devam ederse 3 kişi olcaz galiba

ouSahin

ouSahin

Üye
UndeRqRo.uNd

Hayırdır Negative sana haber vermedi diye bozuldun mu ? bana bozukmuşsun gibi bir his doğdu sanırsam öle, bozulma bence gerek yok böyle basit şeyler için :ehe

arkadaşım yaptıgın yorum tartışma yaratır..bence moraller bozulmazın gelmek isteyenler geliorum dierek gelmek istedigini belirtsin..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
@hacker_akbal
@Midea Rubenis

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz? 10 Yaşında çocuklar az önce sildiğim mesajlardaki açıklamaları yapmaz. Ya yaşınıza bakın birde yazdıklarınıza. Size yakışıyor mu?

Ayıp oluyor arkadaşlar. Biraz dikkat edin Lütfen. Cevap vermeyin kesinlikle verilen cevapları sileceğim..

İyi akşamlar.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
3 kişi mi Ya biraz daha katılım olsun yaa!! :( 50.000 üyeden 3 kişimi?? :(

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Yok dostum yok...Bide hacker_akbal mersinden ben hataydan geliyorum...Yani biraz özveri gerek mesaj alındı dimi blackrose :spr

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Ewet maxicep buluşmaya 2 saat kaldı öle görünüyorki sadece 3 kişiyiz ayrıca midea rubenisin gelip gelemeyeceğide kesin değil ama olsun biz 2 maxi kardeşi birarada olacaz...Ha irunuda unutmayalım o da sanal olarak aramızda olacak...

irun

irun

Üye
kalbim sizinle..:ehe

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Hacker_akbal şuan saat 14:08 we sen yoksun ondan ziyade verdiğin telefon numarası kullanım dışı?Ne oluyor?

irun

irun

Üye
Daha ilk randevunuzda ekti seni , vazgeç Power, bu ilişki yürümez..:ehe

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Ewt irun resmen beni ekti istasyonda 1 saatten fazla bekledim...Olacak iiş değil güvenim çok fena sarsıldı...İnsan gelemeyecekse bi msj atar numaram war zaten ayrıca msn de konuşuyorduk...Hani derler ya hayal kırıklığı...

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca bu da bana ders olsun...Ewt maxi ailesi organize etmeye çalıştığım bu buluşmanın hezimete uğramasının tek sorumlusu benim herkesten özür dilerim...
Saygılar P_O_W_E_R

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
öncelikle P_O_W_E_R kardeşim başta olmak üzere tüm maxicep ailesinden özür diliyorum...birtakım sorunlarım oldu anlatılcak gibi değil...ama yine de P_O_W_E_R kardeşimin de dediği gibi bir msj atmalıydım...ihmal ettim...onunla da bunu konuştuk zaten yaptığım şeyin de farkına vardım...barıştık nihayet ama olsun bunu yapmak istiyorum...

P_O_W_E_R kardeşim herkesin önünde senden tekrar çok özür diliyorum...

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Yaptığın işin farkında olup bundan pişman olman benim için yeterli affedildin Hacker_akbal...