26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
Gelicik gelicik hepüsüne gelicik

SilentOne

SilentOne

Üye
onu nediyon 5210 s^3 geliyormuş :D

valent

valent

Üye
Kardeşimde 5800 var belle cfw yükledim on numara stabil çalışıyor işin gerçeği çakma ama yapan arkadaş sağlam yapmış c6-01 kullananlar bile anna kullanmaya devamken adam 5800 çakmada olsa belle kullanıyor

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Kardeşimde 5800 var belle cfw yükledim on numara stabil çalışıyor işin gerçeği çakma ama yapan arkadaş sağlam yapmış c6-01 kullananlar bile anna kullanmaya devamken adam 5800 çakmada olsa belle kullanıyor
Sen niye birinin avatarını çaldın?

----------Eklendi @ 16:50:00 ---------- Yazıldı @ 16:48:17 ----------

Ok başka biriyle karıştırmışım

M@cros

M@cros

Üye

Evet şimdilik görsellikle takılın gerçeği gelince nasıl olsa yine bize özenirsiniz.:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Evet şimdilik görsellikle takılın gerçeği gelince nasıl olsa yine bize özenirsiniz.:D
Senin neyine özenecek N8 ' inde aylardır Belle kullanıyor zaten asıl sizler onlara özeniyorsunuz ve bize . :naughty:

valent

valent

Üye
Dostlar bukadar beğenileceğimi bilmiyordum kendi resmim o

M@cros

M@cros

Üye
Boşuna CFW denmiyor dimi?Orjinali kadar değil yani.

valent

valent

Üye
Orjinal kadar değil orası kesin ama orjinala yakın yapılmış anna kullanmaktan çok daha iyidir bence

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Orjinal kadar değil orası kesin ama orjinala yakın yapılmış anna kullanmaktan çok daha iyidir bence

Usta tamam adam kıskanç belli sen birşey demeden özenmek falan dedi amacı ne belli uğraşmaya değmez .

M@cros

M@cros

Üye
:D.

valent

valent

Üye
  • Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye