Android ve Bada sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Android ve Bada sizce hangisi ?
Arkadaşlar bu aralar sıksık karşımıza çıkan bi soru bu Android mi ? Bada mı ?

Bada arkasında Samsungun olduğu ve samsungun geliştirmeye çalıştığı işletim sistemi.wave 3 ile bu sistemi destekledi.Android ise arkasında google 'nin bulunduğu nerdeyse sınırsız uygulama bulunduran işletim sistemi :)

Peki sizce hangisi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
elbette fandroid :pro:

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

lordfikret

Üye
Şu Anda Bada Kullanıyorum Ama Hiç Memnum Değilim Bana Görede Android

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Neden memnun değilsin peki?

lordfikret

Üye
Bada uygulamalar çok az ve yetersiz, Samsung geliştirmeye çalışıyor ama hiç birşey olduğu yok. En Son Bada 2.0 çıkarttılar ama onunda hiç bir oyunu uygulaması yok

• Beğen
Tepkiler: vedat52

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Android :oke:

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu Badayı savunacak biri ? :D:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: queLoxes
Apit"

Apit"

Üye
Arkadaşım bada sistemi kullanması açısından, güvenlik açısndan , hız açısından daha iyi android gibi çok kaynak tüketmiyor. Ama uygulama sayısı az ve kısıtlı. Ben badadan memnundum uygulama hariç. Hem android gibi bir sürü izin istemiyor uygulamalrda. Tizenle entegre oldular belki 1-2 yıla hızlanırlat. Oyunlarda pek sıkıntı yok çünkü gameloft tüm platformlra yapıyor. Androidinde arkadaşların dediği gibi uygulama sıkıntısı yok. Bence bada gelişinceye kadar ansroid...

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın

futbol123

futbol123

Üye
android tabiki..

qRumPy

Üye
Kıyaslaman bile yanlış tabiki -ANDROİD- :oke:

queLoxes

Üye
    Konu Sahibi
Belki Badayı savunan biri çıkar :):):)

place3461

place3461

Üye
tabiki androit...bada yi symbian olarak düşünebilirsin ama kalite olarak çok daha düşük..şuan en iyi işletim sistemi androittir

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ben bada kullandım..gayet güzel aslında..aslında symbin da güzel..insanların android demesi uygulama sıkıntısı yok ondan dolayı..bada yı kullanan biri olarak şimdi tel alacak olsam almam badalı..telefonlar yanımızdan hiç ayırmadığımız eşyalarımız..bi nevi oyuncaklarımız.. bence uygulama zenginliği olan android derim..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sıralama Yapacak olursak;
IOS
Android
Nokia OS
Windows Phone
Bada
Blackberry OS
Şeklinde olur. Ama bu işletim sistemlerinden Bada sonlarda gibi gözükse de oyun/uygulama açısından düşük olduğu için sonlarda benim gözümde, çünkü zaten her işletim sistemi artık son güncellemeleri ile stabil hızlı ve performanslılar.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
+1 doğru sıralama ve doğru yorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt