nokia bootloader kilidi kaldırılsın artık !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
Bence kırılırsa her türlü android ios felan yüklenir.Sonuçta bunlarda bir tür bilgisayar.

pRime.

pRime.

Üye
Hemen kaldırıyorum.
Çekirdek kaynak kodlarını da paylaşayım mı? Yeni bir sürüm yazarsınız belki.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaş sayfa 2 deki yorumumu kimse okumadı mı kaldırsanızda tek çareniz symbisn 3 driver lar yemez diğer sistemleri

pRime.

pRime.

Üye
mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokianın androide ihtiyacı kesinlikle yok. sizin gözünüzü boyamışlar:) kaç tane launcher değiştirdüm belle kadar zevk vermedi hiçbiri. arayüz çok da güzel değil. uygulama lazım. go sms gibi bi uygulama ve iyi bi müzik indirme uygulaması olsa benim gözümde symbian on numara olurdu. markete giriyorum yarısı artı onsekiz gereksiz şeyler oyun da oynamıyorum zaten.. şarj dayansın diye ekran parlaklığı tamamen kısıl özgürce kullsnamadıktan sonra ne anladım samsungun ekran kslitesinden..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye
galaksi s kullanıyorsun ve eğer bunları diyorsan biz napalım şimdi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bişey yapman gerekmiyor. sen ne anladıysan artık.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaş 360*640 ekran için sıfırdan android dizaynı yapılmadıkça ve arm11+gpu için yeni driverlar yazılmadıkça nokia telefonlara nasıl android yüklemeyi düşünüyorsunuz :D
pc mantığıyla hareket ediyorsanız unutmayın ki pclerin birçok ana donanımı birbirine uyumlu ekran gibi ram gibi harddisk gibi. ancak cep telefonlarımızda henüz bu tam oturmamış durumda
sadece Nokia 360*640 çözünürlüğü standart olarak kullanıyor ve bu sistem değişim sürecinde kullanıcıların oyun program resim ihtiyaçlarında geriye dönük uyum sağlıyor
Bootloader ın kalkmasının 2 faydası olur
1. S^3 cihazlarına S60v5 yükleyebilme şansı gibi duruyor ki bu da çok gereksiz olabilecek bir işlem :)
2. Telefonumuzu bir nevi Müzik çalar-Oyun-Navigasyon gibi kullanmak için basit arayüzler yazılıp telefonun ana yazılımını aktifleştirmeden %100 gücün tamamı ile bu özellikleri kullanmak

Hatta 2. seçeneği biraz daha geliştirip profesyonel arayüzler yazılarak sadece telefon-mesajlaşma gibi basit özellikleri aktif edip ram ve işlemci kullanımını minimum seviyede tutarak maximum oyun keyfi sürdürecek uygulamalar yapılabilir
Örneğin şuan Ten Ten in maceralarını sadece 1 ghz işlemcili telefonlar oynatırken bu yöntemle 680 mhz lik işlemciler ile de gayet rahat oynatma şansımız olabilecektir ;) tabi bu sadece varsayım

veya telefonumuza 2 işletim sistemi birden kurabilirsek 1. işletim sistemimiz normal Anna/Belle olur diğeri S60v5 in tamamiyle basitleştirilmiş harita-market-efekt gibi birçok özelliği kısılmış sade versiyonu olabilir ki bootlader ın en verimli olacağı yöntem bu gibi geliyor bana ;)

----------Eklendi @ 15:32:27 ---------- Yazıldı @ 15:28:20 ----------

galaksi s kullanıyorsun ve eğer bunları diyorsan biz napalım şimdi
arkadaşın söylemek istediği Symbian ın yeterince kullanışlı ama birkaç ufak tefek uygulama eksiğinin olduğu onların aşılmasıyla Galaxy S veya Android den daha iyi olabileceği ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
söylemek istediğimi açıkladığın için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt