nokia bootloader kilidi kaldırılsın artık !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
nokia bootloader kilidi kaldırılsın artık !!!
ewet arkadaslar bu verdıgım lınke bakarsanız adamlar protesto etmısler ve bottloader kılıdı kaldırılmıs eger bızde bole bısı yaparsak belkı olumlu tepkı alırız ve bızde herseyı rahat yapma ımkanı buluruz desteklerınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
adamların zaten tahtı sallantıda birde bootloader ı kaldırırlarsa kimse symbian kullanmaz herkes android yükler..kendi elleriyle symbian ı bitirirler..

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
ozaman androıde eş deger telefon yapsınlar nokıanın telefon stılı guzel ama androıdtekı gıbı guzellık yok boylece kendımız ıstedıgımızı yuklerız okadar para verıyoz nıye ımkanları kısıtlıyolar anlamıom

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ya

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
bugun forumda bısey daha gordum hologramlı tema androıd ıcın cok guzel tema ama bunu symbıan telefonları ıcınde yapsınlar sonra nokia kotu dıyolar tabıkı kotu sen gorsellıge onem vermezsen kım napsın nokıayı haksızmıyım ???

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet gerçekten güzel olurdu ama dediğim gibi şimdiki şirket politikalarına çok ters düşer bu..ha deyince de olmuyor bu malesef.önce piyasaya bootlader ı kırık bir model sürerler millet hevesini alır.satışları da yüksekse bu şekilde devam ederler.tabi önce diğer işletim sistemlerinden de onay almaları lazım yüklenebilirlik için. android ios bada ve diğerlerinden

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
ya alsın kardesım neyı beklıo boyle nokıadan sogutuyo mılletı yada daha guzel bı ısletım sıstemı yapsın nokia gercekten guzel telefon ama bu konuda gerı kaldı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yakın gelecekte olmasa da ileride böyle bir atılım görebiliriz.nokia henüz buna hazır değil gibi duruyor.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
nıkiadan vazgeçelim diyoruz samsung alıncatekrar nokia ya dönüyoruz.. en güzeli cidden bu bootloaderın açık olması olurdu galiba.. pc gibi aynı istediğin işletim sistemini kurmak harika olurdu.. zevkine göre istediğini kur...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
konu sahibi istegi uzere obur konusu kapandi bu konu acildi.

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kurtulus40 :)

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia ole bişi yapsa millet direk 701 androidi kurar walla

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Yahu benim asıl anlamadığım Htc nin de bootloader i açık olmayan telefonu vardı.Ama bunu kırabiliyorlar.Nokia yıllardır telefon yapıyor bırakın işletim sistemini symbian altında çalışabilecek bir arayüz değişikliği bile yapamadık.(Dokunmatik symbian os içerikli telefonlardan bi haberim onlarda böyle birşey varsa şayet bilemem.) Birgün de görsek işte şöyle bir konu Nokia hede höde modelin bootloader i higuramos tarafından kırıldı. Düşünüyorum yani kimse uğraşmıyor mu?

Uruloki

Uruloki

Üye
şöyle düşünelim gençler haydi kırmak için yazılımı verdi nokia bizde kırdık android i kurduk hop o da ne donanım desteklemiyor misal 640*360 lık ekranlı arm11 işlemcili broadcom gpulu bir telefon var mı yok o zaman amdroid i unutun ios u zaten salla kaldın meego ya onunda belli sistem ihtiyaçları var onu da bizim cihaz desteklemez kaldık yine symbiana ne oldu bootloader ı kırıp driver ı mı yazıcaksınız birde

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Cihanî Sultan
sonerrap

sonerrap

Üye
keşke böle bişi olsa 701e meego kurardım...

SilentOne

SilentOne

Üye
direk megoo kurmak isten biri :D

The CFW Maker

Üye
Symbian^3 kaynak kodlarını sızdırmışlardı bootloader dahil yakında N8 veya E7'ye Android yüklenebilir.

----------Eklendi @ 01:23:59 ---------- Yazıldı @ 01:23:09 ----------

Ayrıca bootloader kilitli değil işletim sistemine göre yapılır bootloaderlar

SilentOne

SilentOne

Üye
o açık kaynak kodu uygulama geliştirilsin diye verilen kaynak kodu bootloader olsa çoktan belleyi beklmezdik android megoo flen krulmuştu

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Böyle Bişeyin olma ihtimali %0 Çünkü Eğer Dediğiniz Gibi Her Telefona Özgürçe Bir Sistem Yüklense Nokia Samsung Htc İphone Diye Bir Tabir Kullanılmazki SAdece İşletim sistemi konşulur artık rekabet kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt