neo v hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
neo v hakkında?
arkadaşlar 15 tatil sonunda neo v almayı düşünüyorum ama sıfır Almak geçiyor içimden. Elden bulabilirsem 2. El alacam ptt kargo ya güven olmaz. Ilk sorum şu sıfır fiyatı ne kadar en uygun?
2. El fiyatı ne kadar.
Birde kafama takılan şu sahibinden.com a girdiğim zaman ürünlerin %70 i faturasız şirket hediyesi deniyor. Bunun sebebi ne?

CorbyW

CorbyW

Üye
Telefonun orjinal fiyatı 850 TL.. Tekno marketlerde indirim oluyor ben 760'a almıştım. 2. El olarak tahminen 600- 500 arasıdır. Şirket meselesine gelirsek şöyle açıklayayım. Örneğin sen bir şirkette çalışıyorsun patronun sana ve senle birlikte çalışanlara telefon hediye ediyor. Senin cebinde zaten telefonun var. Haliyle şirketin telefonunu satmak istiyorsun. Ama satarken faturasını verme gibi bir şansın yok. Şirket sana telefonu veriyor ama faturasını vermiyor. Anlıyacağın orda belirttiği şey telefonun sana geldiğinde faturası olmayacağı. Bu durumda garantiye giderken sorun çıkabilir.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
evet o yüzden indirimli yakalayıp sıfır Almak sen gibi. En iyisi bu bende max 750 bulabilirim zaten ama para durumuna göre 2. El de alabilirim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende aceyi çıkarayım elden 0 alacagım neo v de flash player var dimi video izleyebiliriz :hmmm

CorbyW

CorbyW

Üye
Evet var. Takır izliyor-dum. :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Evet var. Takır izliyor-dum. :D

ben telefonda hız ararım galaxy ace gibi tarayıcısı yavaşmı 1 internetten video izleniyormu 2 video çekimi önemli benim için 3 ses çıkışı nasıl güzelmi 4 tv izlenebiliyormu cevaplarsan sevinirim

CorbyW

CorbyW

Üye
1- Tarayıcı mı? O da ne? O devir çoktan kapandı. Neo V'de jet tarayıcı var. :D Sayfa yüklenirken bile çift elle yakınlaştırırken kasma yapmıyor. Çok seri. Bağlantı hızı çok yüksek ben Facebook'ta bir linke tıkladığımda 1,5 sn sürüyor açılması sayfanın.
2- İnternetten Facebook videolarıda dahil olmak üzere hertürlü video izleyebilirsin.
3-Ses çıkışı gayet güzel. Yüksek ve gürültüsüz. Kulaklık olarak ise..Yanında iki kulaklık var şansına hangisi gelirse.. Birinin çok iyi ses kalitesi olduğunu duymuştum ama.
4-Hiç gerek duymadım izlemeye fakat,Android marletten indirdiğin program sayesinde tv izleyebilirsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1- Tarayıcı mı? O da ne? O devir çoktan kapandı. Neo V'de jet tarayıcı var. :D Sayfa yüklenirken bile çift elle yakınlaştırırken kasma yapmıyor. Çok seri. Bağlantı hızı çok yüksek ben Facebook'ta bir linke tıkladığımda 1,5 sn sürüyor açılması sayfanın.
2- İnternetten Facebook videolarıda dahil olmak üzere hertürlü video izleyebilirsin.
3-Ses çıkışı gayet güzel. Yüksek ve gürültüsüz. Kulaklık olarak ise..Yanında iki kulaklık var şansına hangisi gelirse.. Birinin çok iyi ses kalitesi olduğunu duymuştum ama.
4-Hiç gerek duymadım izlemeye fakat,Android marletten indirdiğin program sayesinde tv izleyebilirsin.

alacagım ondan aceyi çıkarayım elimden

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ama kesin bir fiyat yok. Çok karışık.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum geçen hafta cumartesi Vatan bilgisayardan %25 indirimle 725'e aldım.Normal fiyatı 799 ama haftasonlarında indirime giriyor zaman zaman.Muhtemelen önümüzdeki hafta sonuda olur diye düşünüyorum.Takip et indirime girince 725'ten alırsın vatan'dan.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Dostum geçen hafta cumartesi Vatan bilgisayardan %25 indirimle 725'e aldım.Normal fiyatı 799 ama haftasonlarında indirime giriyor zaman zaman.Muhtemelen önümüzdeki hafta sonuda olur diye düşünüyorum.Takip et indirime girince 725'ten alırsın vatan'dan.

Evet aslında dediğin gibi mantıklı vatan da 799 tl indirim yakalarsak 700 e filan gelir.

----------Eklendi @ 00:58:36 ---------- Yazıldı @ 00:57:36 ----------

bide indirim yüzde 25 değildir. Öyle olsa 599 olması gerekir :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye

Evet aslında dediğin gibi mantıklı vatan da 799 tl indirim yakalarsak 700 e filan gelir.

----------Eklendi @ 00:58:36 ---------- Yazıldı @ 00:57:36 ----------

bide indirim yüzde 25 değildir. Öyle olsa 599 olması gerekir :)

İndirimi toplam fiyat üzerinden yapmıyorlar.KDV hariç fiyatına %25 indirim yapıyorlar.O zaman 724 küsüre geliyor:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
anladım. Ama o indirim gününü ne kadar önceden haber alabiliyoruz. Ben ilçedEyım. Vatan computer buraya 100 km yani benim 1-2 gün önceden haberim olması lazım

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Tam olarak bilmiyorum ama genelde indirimler cuma gününden başlayıp pazar akşamına kadar devam ediyor.Perşembe cuma günleri vatanın sitesini takip et indirim başlarsa cumartesi pazar gider alırsın.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak bilmiyorum ama genelde indirimler cuma gününden başlayıp pazar akşamına kadar devam ediyor.Perşembe cuma günleri vatanın sitesini takip et indirim başlarsa cumartesi pazar gider alırsın.

evet benim için çok uygun olur o teşekkürler.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Yardımcı olduysam ne mutlu

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
oldun kardeşim sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt