C6-01 Sistem Hatası [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

hypnose26

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Sistem Hatası [Çözüldü]
Merhaba Arkadaşlar telefonumu ilk açtığımda ekranda sistem hatası yazıyor ve uygulamaları yüklerkende sistem hatası alıyorum nasıl çözebilirim bu hatadan beri ne uygulama yükleye biliyorum nede telefonumu adam gibi kullanabiliyorum yardımcı olan olursa sevinirim tesekkürler.

Çözüldü Soft format atınca düzelmiyor Hard Format atınca düzeldi konuyu cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
format yolu görünüyor sanırım sana :S

by*cambaz

Üye
flaş at bnde de öyle oluyodu flaş attım düzeldi

xinanux

Üye
hard format at...

• Beğen
Tepkiler: hypnose26
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
flash a gerek var mı ki format attığında muhtemelen sorunu çözülecektir
flash atma sırasında oluşabilecek olası hataların riskine gerek yok bence

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
hadr formatı dene kardeşim olmadı flash at ozmn kesin düzelir

• Beğen
serecans

serecans

Üye
bendede oldu ilk format attığım zaman widgetler silindi aynen sistem hatası demeye başladı bende hard format attım düzeldi şu an hiçbir sorun yok

• Beğen

52mrt1905

Üye
soft format at aynı sorun teli anna güncellediğimde bendede vardı softformat attım düzeldi

xinanux

Üye
geçmiş olsun aynen sistem hatası ancak hard formatla çözülür...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hard format herzaman garanti çözüm.

kingertuz

Üye
HARD format atmalısın arkadaşların dediği gibi.bide ufak bir güncelleme yaparsan sorun kalmaz.

xinanux

Üye
sorun çözülmüş :locked:

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun arkadaşım

mstelms

Üye
ya benimde bi sorunum var benim cihaza anna'yı yükledim ama türkçeleştiremiyorum bana bi yardımcı olsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim herkese...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya benimde bi sorunum var benim cihaza anna'yı yükledim ama türkçeleştiremiyorum bana bi yardımcı olsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim herkese...
Arkadaşım sorun sanırım senin telefonun product kodundan kaynaklanıyor, Eğer product kod TR değilse sana tavsiyem öncelikle telefonun product kodunu değiştirmendir. Onuda NEMESİS programı ile TR yapabilirsin daha sonra NAVİFİRM programı ile telefonun ürün koduna göre son doylarını indir ve PHOENİX programı ile yada JAF programı ile telefona flash atacaksın yani son dosyaları telefona atarak güncellemiş olacaksın ilk kez yapacaksan dikkatli ol konuyla ilgili birçok bilgi mevcut forumda araştır lütfen.
Yok ben bunlarla uğramam diyorsan Nemesis ile product kodunu değiştir ve Belle gelene kadar bekle daha sonra güncelleme yaptığında telefonu Türkçe olarak kullanabilirsin.

mstelms

Üye
bu dediklerinle uğraştım ne pıroğramı indirebildim nede kullanabildim daha kısa bi yol varmı..???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu dediklerinle uğraştım ne pıroğramı indirebildim nede kullanabildim daha kısa bi yol varmı..???

bildiğim daha kısa bir yol yok ama sen birde Salihk arkadaşı bul özel mesaj gönder belki onun başka bildiği bir yol vardır. O bu konular da bizden daha iyidir.

MaximuS2

Üye
aynı sorun bende de var c6 01 kullanıyorum az once *#7370# yaptım galiba düzeldi

- - - Eklendi - - -

evet tamamen düzeldi ve birazdan belle yükleyecem

karadag63

karadag63

Üye
bende c6-01 belle kullanıyorum. Bugün verileri sil ve geri yükle yaptım telefona bazı uygulamaları yüklerken sistem hatası veriyor ilk defa bu sorun ortaya çıktı bir Daha verileri sil ve geri yükle yaptım ama sorun gene var sizce ne yapmalıyım hiç flash atmadım Bilmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

bunun için yeni konu açmak ismedim umarım gorüş bildirirsiniz.

Üst Alt