Tebrikler..
By_GaBLiN Üye kingmor' Alıntı: taktirmi vay be hep almak istedigim kağıt parçasıdır ama nasip ollmadı 4 senelik lise yaşantım boyunca Genişletmek için tıkla ... Ben Aldımda Noldu Lise 1 ve 2 De Düz Geçtim O Biyolojici Yüzünden. 3 Te Teşekkürle. 4 Te Allah Nasip Edersi II. Dönemde De Takdir İle Geçecem ----------Eklendi @ 20:49:24 ---------- Yazıldı @ 20:48:33 ---------- fullwar' Alıntı: Gözüküyor ya takdirli genç. Ben artık gitmiyorum. Siz gidin bitirin. Genişletmek için tıkla ... Hangi Ara Koydun Ya Hep Görüyordum Yazmıyordu Gerçi Yaş Görünmüyor Dediğimde Mobildeydim ----------Eklendi @ 20:50:14 ---------- Yazıldı @ 20:49:24 ---------- Berke' Alıntı: Tebrikler.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
kingmor' Alıntı: taktirmi vay be hep almak istedigim kağıt parçasıdır ama nasip ollmadı 4 senelik lise yaşantım boyunca Genişletmek için tıkla ... Ben Aldımda Noldu Lise 1 ve 2 De Düz Geçtim O Biyolojici Yüzünden. 3 Te Teşekkürle. 4 Te Allah Nasip Edersi II. Dönemde De Takdir İle Geçecem ----------Eklendi @ 20:49:24 ---------- Yazıldı @ 20:48:33 ---------- fullwar' Alıntı: Gözüküyor ya takdirli genç. Ben artık gitmiyorum. Siz gidin bitirin. Genişletmek için tıkla ... Hangi Ara Koydun Ya Hep Görüyordum Yazmıyordu Gerçi Yaş Görünmüyor Dediğimde Mobildeydim ----------Eklendi @ 20:50:14 ---------- Yazıldı @ 20:49:24 ---------- Berke' Alıntı: Tebrikler.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
fullwar Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hangi Ara Koydun Ya Hep Görüyordum Yazmıyordu Gerçi Yaş Görünmüyor Dediğimde Mobildeydim Genişletmek için tıkla ... İki haftadan fazladır herhalde.
By_GaBLiN' Alıntı: Hangi Ara Koydun Ya Hep Görüyordum Yazmıyordu Gerçi Yaş Görünmüyor Dediğimde Mobildeydim Genişletmek için tıkla ... İki haftadan fazladır herhalde.