Eşinize Araba alırmısınız ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241269' Alıntı:

Burası türkiye malum :ehe Ve Türkiyede bilinen bir şey daha var : Eşinize araba almak/kullandırmak. Hatta haberlerdede çıkmıştı %60'ı olması lazım araba almam vede kullandırmam diyordu :ehe Ordan esinlenerek maxicep üyelerinin de bir yorumlarını alayım dedim.:)

Hmm guzel bir dusunce :D bazi kadinlar trafikte sinir bozucu olabiliyor ama her kadini bu kefeye koyamam :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Hmm guzel bir dusunce :D bazi kadinlar trafikte sinir bozucu olabiliyor ama her kadini bu kefeye koyamam :D

off off Kadınlarrrr :ehe Bende o kefeye koymam :D Kadınlara trafikde "saf" derler.Hemen yol verirler. Hiç ikileme girmezler. Hep trafikde küçük düşen kadındır :ehe Ama bazıları vardır kii levye felan Allah korusun öylelerine rast gelmek istemem şahsen :D

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241286' Alıntı:

off off Kadınlarrrr :ehe Bende o kefeye koymam :D Kadınlara trafikde "saf" derler.Hemen yol verirler. Hiç ikileme girmezler. Hep trafikde küçük düşen kadındır :ehe Ama bazıları vardır kii levye felan Allah korusun öylelerine rast gelmek istemem şahsen :D

:ehe ben en cok o direksiyonu tutuslarina hastayim

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Maddi olarak bir sıkıntımız yoksa neden olmasın alırım tabiki...
Ama bir çift ortak olarak 1 arabada kullanabilir...
Sonuçta bu durumun birde çevre boyutu var... Ne kadar çok araba o kadar çok çevre kirliliği buda birilerine değişik bir mazeret olursa şaşırmam :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ben kadinin geri planda tutulmasina karsiyim erkek her turlu kendine bakar ancak onemli olan kadini bir baskasina muhtac birakmamak.Dunya hali yarin neyin ne olacagi belli olmaz.Ben evi de arabayi da uzerine yaparim,sonucta yok o senin bu benim diye konusma olmaz,olursa onun adi evlilik olmaz.:D bir erkek olarak bu sekilde dusunuyorum
Aynen katılıyorum çok haklısın.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben çalışıp alırım :ehe Ama Hediye olarak araba olcaksa neden olmasın :naughty: Ben ona alır mıyım peki ? Tabiki de alırım sorunum yoksa:D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
alırım citroen c1 gezsin :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Ehliyeti varsa, benden iyi araba sürüyorsa neden olmasın......

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Ben çalışıp alırım :ehe Ama Hediye olarak araba olcaksa neden olmasın :naughty: Ben ona alır mıyım peki ? Tabiki de alırım sorunum yoksa:D

Bizimde öyle sorunumuz yok. Asıl sorun hadi araba alıp almayıda geçtim. Aldıkdan sonra ne olacağı. :D

----------Eklendi @ 13:46:17 ---------- Yazıldı @ 13:45:36 ----------

Ehliyeti varsa, benden iyi araba sürüyorsa neden olmasın......

Senden iyi sürdüğü hakkında hiçbir şüphen olmasın kardeşim :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
param olursa neden olmasın

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
İmkanlar doğrultusunda istediği her şeyi alabilirim..

furkan5800

furkan5800

Üye
param olsa uçak bıle alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt