ekran kartı alıcam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı alıcam yardım
öncelikler merhaba bende ati radeon hd 6230 ekran kartı var ve oyunlardan fazla verim alamıyorum hele (GTA 4) low da oynuyorum nvidianın gferco 9800 gt ekran kartını alıcam sizce almalımıyım sonradan pc de hata falan verirmi

sistemim :intel inside
pentium dual core e6800 3.33 ghz
4.00 gb ram
64 bit işletim sistemi
win7 casper nirvana

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
16 gösterim 0 cevap bravo

futbol123

futbol123

Üye
bütçe ne kadar?

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
250 tl

futbol123

futbol123

Üye
bu kartlara bir bakın

şuan indirim yok fiyatlar fazla indirim olunca fiyatlar düşüyor.Biraz daha bekleyin derim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
6790 daha iyi..

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
aklımda kalan sorular var GEFORCE 9800 GT buldum biryerde sıfır 240 tl test etme şansım da oldu gta 4 crysis 2 (ful) ayarda oynanıyo ama bazı internet sitelerinde 9800 GT için eskidi artık diyolar napsam alsammı yoksa ATI HD 6230 la gta 4 low ayarda oynamaya devammı etsem??????

futbol123

futbol123

Üye
aklımda kalan sorular var GEFORCE 9800 GT buldum biryerde sıfır 240 tl test etme şansım da oldu gta 4 crysis 2 (ful) ayarda oynanıyo ama bazı internet sitelerinde 9800 GT için eskidi artık diyolar napsam alsammı yoksa ATI HD 6230 la gta 4 low ayarda oynamaya devammı etsem??????
eskidi artık okart alınmaz artık alıyorsanız ddr5 ve 256bit özellikli ekran kartı alın..

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
berke seni gösterdiğin SAPPHIRE HD6790 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI çok iyi kullanıcı yorumları da olumlu fiyat 290 ama olsun bunu kartı alıcam (ama) bir sorum olucak bilgisayarla bir olumsuzluğu olabilirmi hata verme mavi ekran hatası (sistemim ilk mesajda yazıyor)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
power kaç watt
uzerinde peak degeri yaziyor mu

futbol123

futbol123

Üye
berke seni gösterdiğin SAPPHIRE HD6790 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI çok iyi kullanıcı yorumları da olumlu fiyat 290 ama olsun bunu kartı alıcam (ama) bir sorum olucak bilgisayarla bir olumsuzluğu olabilirmi hata verme mavi ekran hatası (sistemim ilk mesajda yazıyor)
biraz daha bekleyin fiyatlar düşüyor zarar etmeyin 240tl ye kadar düşüyor
power kaç watt
uzerinde peak degeri yaziyor mu
aynen power kaç?

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
250 watt yazıyo arkada fiş grişinin yanında

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
250watt ise power... Sıkıntı var...
Ekran kartı 150watt.
Islemcı 65 watt ettı 215.....
Anakart ram harddısk dvdrom felan 35 watt yetmez....
Power 250watt ıse olmaz..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
BEN 2 yıldır kullanıyorum 9800 gt yi bende 225 tl ye almıştım ama sen yeni nesil al derim ben power ı 750 yaptım hiç bir sıkıntı yok en son oyunları takılmadan oynanıyor

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
250watt ise power... Sıkıntı var...
Ekran kartı 150watt.
Islemcı 65 watt ettı 215.....
Anakart ram harddısk dvdrom felan 35 watt yetmez....
Power 250watt ıse olmaz..
peki bu watt olayını yükseltebilirmiyim

----------Eklendi @ 22:56:49 ---------- Yazıldı @ 22:56:19 ----------

BEN 2 yıldır kullanıyorum 9800 gt yi bende 225 tl ye almıştım ama sen yeni nesil al derim ben power ı 750 yaptım hiç bir sıkıntı yok en son oyunları takılmadan oynanıyor
evt 9800 gt gerçekten harika bi ekran kartı ama eskidi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
poweri değismen lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt