Bazı Telefon sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Telefon sorunları
Slm arkadaslar üni.hazırlık dolayısıyla pek bakamıyorum foruma..size bir kaç sorum olacak telefonda bu sorunları herzaman sık sık yaşıyorum ve bıkkınlık geldi artk..sürüm ne olursa olsun anna veya belle ben bu sorunları yaşadım .örnek veriyorum telefona yeni yazılım belleyi flashladım.1 hafta gayet güzel gidiyor flan uygulama yüklüyorum kullanıyorum..ya bi süre sonra uygulama açılmaz oluyor bıktım ve telefonda kasılmalar oluyor dokunmatik daha bir tuhaf oluyor.varmı sizde böyle bir sorun ? benzer sorunlar varsa paylaşabilirsiniz. Saolasın

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Walla kardeş şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım 1 aydır aldım 701 i ilk başlarda baya kurcaladım sistem dosyalarını karıştırdım flash atmak zorunda kaldım yaklaşık 2 haftadır flashtan sonra baya bi kurcaladım hala ilk günkü gibi stabil

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash yerine birde normal Ovi suite ile yazılım güncellemeyi dene böyle sorunlar yaşamazsın, orjinal her zaman iyidir.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yükediğimde de zaman geçtikten sonra dokunmatiğin daha çok gıcıklastıgını hissettim..ya sanki hafıza kartı takınca telefona birşey oluyor gibi.uygulamaları hafıza kartına mı yoksa telefona mı yüklym ? öneri var mı.8 gb sd kullanıyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
orjinal yükediğimde de zaman geçtikten sonra dokunmatiğin daha çok gıcıklastıgını hissettim..ya sanki hafıza kartı takınca telefona birşey oluyor gibi.uygulamaları hafıza kartına mı yoksa telefona mı yüklym ? öneri var mı.8 gb sd kullanıyorum
Orijinal belle mi flashladınız yoksa CFW mi ?

_ardaa

_ardaa

Üye

Hafıza kartı ne marka class ne? video müzik gibi dosyaları hafıza kartına at uygulamaları dahili hafızaya yükle bence, en son 4 ay önce falan anna yükleyip format atmıştım o günden bu yana hiç anlattığın sorunları yaşamadım.

valent

valent

Üye
Bencede müzik video foto gibi dosyaları hafıza kartına at oyun uygulamaları depo hafızasına yükle sorun olacağını sanmıyorum

kingertuz

Üye
ARKADAŞIM dediğin sorunları bende çok yaşadım.öncelikle benimde sana bir sorum var.flaşladım diyorsun.ne türden flash attın bilmiyorum ancak poneixten hariç soft ve hard format atmama rağmen mağazayı her türlü yardım almama rağmen kuramadım yani kurulmadı sen kurabildinmi?bir türlü ve düzelmeyen dokunmatik problemim sürdü arama kaydı sekmesi yeni mesaj yaz sekmesi ve oraya tekabül eden tüm fonksyonalr hergün 3 saat kilitleniyordu ve hatta bazen ekran tamamen kilitleniyordu.ne yaptım biliyorumusun direk servise verdim değişim talebinden bulundum.bakalım ne olucak 1 hafta oldu bile .yalnız telefonu servise vermeden önce yedek bir telefon al yoksa kafayı yersin telefonsuzluktan :(( bana böle olduda ondan yani :))) genel olarak cihaz güzel ama birazda şanslı olmak gerekiyormuş.

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaşım galiba hafıza kartın sorunlu :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Class'ı düşük %99.9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt