N9 bugüne kadar yapılmış en uzun inceleme(tam 2 saat)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
N9 bugüne kadar yapılmış en uzun inceleme(tam 2 saat)
arkadaşlar N9 u hala kavrayamamış. en azından gidip bir eline bile almayan çok kişi var forumda ve de cihazı yerden yere vuruyorlar kendilerinden ricam bu videoyu incelesinler de anlasınlar neyin ne olduğunu. tam 2 saatlik dev bir inceleme :pro:
[video=youtube;ETp2TVep3v8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ETp2TVep3v8[/video]

bu videoyu izlemeye bile üşenenler lütfen artık cihazı kötülemeyi bıraksınlar çünkü bazıları işin dozunu kaçırdı :islik

keyifli izlemeler :yuru

• Beğen
Tepkiler: cnk52, NUD ve fnldstntn

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sağol birazdan izleyim.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

fnldstntn

Üye
Şu anda indirmeye başladım akşama izleyeceğim....

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda indirmeye başladım akşama izleyeceğim....
:alkis gerçekten cihaz hakkında ki tüm soru işaretlerini gideriyor bu inceleme ----------Eklendi @ 12:33:07 ---------- Yazıldı @ 12:31:37 ----------
Evet ya bu ne böyle destan gibi:Dbuna kota mı yeter?Ancak öteki aya..Zaten kota 12 GB oldu.:angry:
aman hünkarım sınırsıza geçin hayatı yaşayın hemde süperonline ibre 30mbps yi buluyor uçuyor adeta internet ben yarım saatte IDM ile indirdim videoyu akşama uzun uzun izledim :pro:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
öyle ama hala hakettiği fiyatın üstünde satıldığını düşünüyorum :bilmm

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
NUD

NUD

Üye
ama hakkettiği fiyat da öyle çok aşağıda olmaması gerek hani 1200 ideal bence :good:

Arkadaşım fiyatı VATAN computer da 1149tl. idi geçen hafta kampanyada. Normal satış fiyatı da 1399tl. bence kuruşu kuruşuna hak eder.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
saruman_me

saruman_me

Üye
bence fazlasıyla hak eder kesinlikle parasının cihazı dışardan adıp tutanlar ellerine aldıklarında bakalım erdemlik gösterip gerçekleri burda dile getirebilirlermi..?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harika bir cihaz

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
vatan bilgisayara ne zaman geldi n9?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ben nokia shop a n9 incelemesi çekmeye gidiyorum elim ayağıma dolanıyor bi başlıyorum kendimi telefona kaptırıyorum diğer telefonlar için inceleme çekmek kolay da n9 için çekmek her yiğidin harcı değil

----------Eklendi @ 17:47:32 ---------- Yazıldı @ 17:43:53 ----------

video yu önce ST de sonra da maxi de bir konuda yayınlayacağım basit bir şey ama

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar bugün gidip inceledim cihazı gayet güzel bi cihaz olmuş gerek tipi gerekse işletim sistemi ve arayüzü ama dikkatimi çeken bişey var belki ekrandan belki denediğim telefondan kaynaklı bilmiyorum ekranda ki beyaz herhangi bişey misal internette gezinirken ekran beyaz olduğunda ekranın sol kenarında kırmızı çizgi sağ kenarında ise mavisi yeşilimsi bi çizgi oluşuyo (yukardan aşağıya çizgi halinde) ve bu çoğu beyazlığın yanında oluşuyo gibi geldi bana bu benim biraz canımı sıktı
ama gerçekten güzel bi telefon olmuş ona kesinlikle katılıyorum ama ekran biraz daha büyük olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana tabi bu benim düşüncem bazılarına da yeterli gelebilir ekran boyutu

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
bana öyle bir şey kesinlikle olmadı 30 tane uygulama açtıktan sonra angry birds oynadık hiç kasma yok ama shift biraz kastı

Dampierre

Dampierre

Üye
inceleme hangi dilde yapılmış; ingilizce olaydı keşke :(

USAForever

USAForever

Üye
nokia N9 un = 600
n8 in , 350
iphone 4s nin 700tl olduğu gün türkiye gelişmiş demektir.

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Bilgilendirme amaçlı.Güzel .. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...