MSN şifresi çalınanlara müjde !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Kişisel haberleşme ve sohbet programı MSN şifresi çalınanlara iyi haber. Ankara Adliyesi, MSN şifresinin çalındığı iddiasıyla kendilerine yapılan başvurularda olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.

Teknolojinin yaygınlaşmasıyla internet üzerinden yapılan haberleşmelerde büyük oranda bir artış meydana geldi. İnternet üzerinden yapılan haberleşmelerin büyük bir bölümünü de kullanıcıların karşılıklı kullandığı MSN programı oluşturuyor. Ankara Adliyesi Cumhuriyet savcıları, son dönemlerde kendilerine ’MSN şifremi çaldılar’ şeklinde başvuruların yapıldığına dikkat çekerek, "MSN şifresini kimin çaldığını ve kullandığını kısa sürede tespit edebiliyoruz" haberini verdi.

MSN şifre hırsızları hakkında bilişim suçlusu işlemleri yaptıklarını belirten yetkililer, MSN şifresini çalanları nasıl yakaladıklarını da şöyle anlattı:

"Microsoft Corporation’un Türkiye Temsilciliği İstanbul’du. Bu şirkete yazı yazarak, şifresi çalınan kişinin adresini kullanan kişilerin IP numaralarının tarih, ve saat detayları ile birlikte savcılığımıza gönderilmesini rica ediyoruz. Yaptığımız başvuru üzerine şirket, IP noların, tarih ve saatlerin olduğu dökümü bize gönderiyor. Daha sonra IP noları, karşısındaki tarih ve saatleri İl Telekom Müdürlüklerine göndererek kullanıcıları tespit ediyoruz"

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
bu kadar çok uraşmam doğrusu gider yenisini alırım daha iyi..şimdiye kadar çalan da olmadı adresimi geri alabilen de...

POWER

POWER

Üye
Ya walla benim bi adresim wardı çalındı hala üzülüyorum...kaç yıl geçti hemde hala unutamadım offf offf...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç Ibretlik Durum Olursa Kimse Bir Daha Bu Işlere Karişmaz Bence.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bu kadar çok uraşmam doğrusu gider yenisini alırım daha iyi..şimdiye kadar çalan da olmadı adresimi geri alabilen de...

msn 'yi iş yönünde kullananlarda var, sadece eğlence değildir msn...:lol

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bu zaten 2 yıldır var arkadaşlar ve cezası hakkında bi ara sitede konu açmıştım!!.. ama hatıladığım kadarıyla kişilik haklarına saldırı ve özel hayat müdahale kapsamına giriyordu sanırım 6 ay ila 12 ay arası hapis cezası ilgililere duyrulur!!..

White Hacker Akıncılar Team

Delyyyy

Delyyyy

Üye
ben bi msn sifresi icin 6-12 ay yatmayi goze alamam dogrusu :D

kaklen

kaklen

Üye
bide savcılıklamı ugrascam kendı guvenlıgınızı kendınız kurun zaten kımse çalamaz eskısı fıbı deıl hiç bir sey olmaz adam gıbı msn açın şifrenızı duzgun koyun ttmm dır

The_Punisher

The_Punisher

Üye
ş,reyi düzgün veya yamuk koymakla olmaz bu işler bir keylogger girdimi istediğin kadar şifre yaz sökmez

kaklen

kaklen

Üye
oda yemez kaspersky antihacker var...

The_Punisher

The_Punisher

Üye
hackerlara hiçbişeyin söktüğünü görmedim

kaklen

kaklen

Üye
o size kalmış siz hata yapmazsanız onlar bişey yapmamaz kendım için solemıyorum ama yani onlarında bişeyler yapabilmesi için bazı şeyler gerekıyo. onun için soledım bunları..:utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt