MSN şifresi çalınanlara müjde !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaklen

kaklen

Üye
lütfen yanlış anlamayın......

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
o size kalmış siz hata yapmazsanız onlar bişey yapmamaz kendım için solemıyorum ama yani onlarında bişeyler yapabilmesi için bazı şeyler gerekıyo. onun için soledım bunları..:utan

senin bilgisayarınla internete girmen hackerlar için yeterli fazla birşey yapmana gerek yok sadece bilgisayarınla nete bağlan başka birşey yapmana gerek yok maalesef bu böyle.

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Bide çevremde msn i çalınan kızlara soruyorum şifreniz kaç 123456 diyorlar bunun için hacker olmaya gerek yok zaten çalanlarada hacker denilemez. Artık netten her bişeyi öğrenebiliyor insanlar. Benim çalınsa savcılığa giderim mesela ders olsun böylelerine diye.

ouSahin

ouSahin

Üye
savcıya gidip savcı bey msn şifrem çalındı dersem...adam qüler bence...banane ben hacker mıyım bile der :D

haklı adam:D düşünsenize Msn şifresi çalındı die Mahkemeye gidiosun ordan ters yanıt alıyorsun :D İnsan Hakları Mahkemesi derkenn :D bütün dünya seni görmüş oluo..:D

yesil711

Üye
ş,reyi düzgün veya yamuk koymakla olmaz bu işler bir keylogger girdimi istediğin kadar şifre yaz sökmez

ama sende keylogger girmemesi için önlemini almazsan girer tabi. mesela düzgün bi virüs programı kullanman lazım ve bilip bilmediğin dosyaları karşıdan alıp açmamalısın msn de konuştuğun bi arkadaşın sanan hiç ummadığın bi şekilde sana bi resim veya müzik biçiminde bi dosya gönderir sende bu programı açtığında program sen farkında olmadan kendini kuruyor ve dosya açılıyor ondan sonra senin bütün bilgilerin karşıya mail yoluyla ulaşıyor.....

_Berker_

_Berker_

Üye
bilip bilmediğin dosyaları karşıdan alıp açmamalısın msn de konuştuğun bi arkadaşın sanan hiç ummadığın bi şekilde sana bi resim veya müzik biçiminde bi dosya gönderir sende bu programı açtığında program sen farkında olmadan kendini kuruyor ve dosya açılıyor ondan sonra senin bütün bilgilerin karşıya mail yoluyla ulaşıyor.....

gecenlerde bi eleman bana dio bak super bi sarkı 126kb ve rarlı hangi enayi alır ki bunu????

mservank

mservank

Üye
evet msn sadece eğlence işi değildir özel amaçla başka amaçlarla kullanlarda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt