maria claire...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
maria claire...
Bana e-mail yoluyla gelen birşeyi paylaşmak istedim Maria Claire dergisini duymuşsunuzdur...Bu dergide bakın nasıl bir konu açılmış.İndirin izleyin yorumlarınızı bekliyorum...

password: POWER

Ekli dosyalar

Exalans

Exalans

Üye
indiriyorum dostum 1 mb için ortalama 4 dk diyo bu

Exalans

Exalans

Üye
kesinlikle alınmaması gerek bir dergi herkes duymalı izlemeli konuyu dahili ek yapıyım

sublieutenant

sublieutenant

Üye
zaten almıyordum ama bundan sonra tanıdıklarımda almayacak,kısacası
bu dergi alınmasın!!!(türküm diyenlere):lol

akula

akula

Üye
baska hack stelerine üyeligim var bunu acık sözlülük le kabul edecek kadar da erdemliyim bu haberi önceleri gördüm kürt kökenli arkadaslarımda var ki benim yasadıgım yerde biz onlara kiraya ev bile vermeyiz ama kötü birşekilde hor görüp de göndermeyiz neden bunu yaptıgımız tatlı dille anlatıp göndermeye calısırız ben doguda askerlik yapmış biri olarak kürt türk vs arkadaslarımıza bi tavsiyem var kenddi içinizdeki sesten baskasına aldırmayın baska bir ülke bize saldırdıgı zaman bize bizden baska yardım edecek kimse yok bu gibi dergileri alıncaya kadar sinema bileti tiyatro bileti alın kültürümüz artar hiç degilse

BİR KAÇ GÜN ÖNCE ÖLEN 7 ŞEHİDİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUM

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ya Kardeşim Zaten Derginin Içeriğine Bakmadan Nasil Bir Halt Olacaği Belli Nede Olsa Fransiz Dergisi Sadece Bu Dergiyi Değil Ben Türk'üm Diyen Herkes Fransiz Mali Kullanmamali Ayrica Abd Malida Kullanmamali ölür Müsünüz Amerikan Sigarasi Ve Colasi Içmeden Mcdonalds Da Hamburger Yemeden? Bunlari Yiyip Içip Para Verip De Sonra Ben Türküm Diye Ortalikta Gezenlerden Olmayalim Lütfen !!! Küfrettiklerimize Lanet Okuduklarimiza Parayla Destek Vermeyelim Yani Kendimize Küfretmeyelim.

volkanik546

volkanik546

Üye
Ya Kardeşim Zaten Derginin Içeriğine Bakmadan Nasil Bir Halt Olacaği Belli Nede Olsa Fransiz Dergisi Sadece Bu Dergiyi Değil Ben Türk'üm Diyen Herkes Fransiz Mali Kullanmamali Ayrica Abd Malida Kullanmamali ölür Müsünüz Amerikan Sigarasi Ve Colasi Içmeden Mcdonalds Da Hamburger Yemeden? Bunlari Yiyip Içip Para Verip De Sonra Ben Türküm Diye Ortalikta Gezenlerden Olmayalim Lütfen !!! Küfrettiklerimize Lanet Okuduklarimiza Parayla Destek Vermeyelim Yani Kendimize Küfretmeyelim.

katılıyorum bu konularda daha dikkatli olmalıyız.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
baska hack stelerine üyeligim var bunu acık sözlülük le kabul edecek kadar da erdemliyim bu haberi önceleri gördüm kürt kökenli arkadaslarımda var ki benim yasadıgım yerde biz onlara kiraya ev bile vermeyiz ama kötü birşekilde hor görüp de göndermeyiz neden bunu yaptıgımız tatlı dille anlatıp göndermeye calısırız ben doguda askerlik yapmış biri olarak kürt türk vs arkadaslarımıza bi tavsiyem var kenddi içinizdeki sesten baskasına aldırmayın baska bir ülke bize saldırdıgı zaman bize bizden baska yardım edecek kimse yok bu gibi dergileri alıncaya kadar sinema bileti tiyatro bileti alın kültürümüz artar hiç degilse

:spr:spr:spr:spr

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye

;););););)

tekindor

Üye
Ewet duayrlılığın için sagol daha önce bir arkadaş aracılığıyla okudum inceledim,

Dingildekler işte ama ne yaparsınız dünyada böyleleri çok ama Allahtan hemen üstlerine azap indirmiyoor
Biz dogru olalım onlar nankörlüğe devam etsinler, Kışkırtmalara kapılmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt