0.facebook hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nursis

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook hatası
öncelikle bu yazıyı okuyan herkeze iyi forumlar dilerim. bir konuda yardıma ihtiyacım var. konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya actım. arkadaslar benim Nokia C3 telefonum var. hattım avea. ilk aldıgım günden beri hiç bir sıkıntım yoktu rahat rahat 0.facebooka giriyordum. fakat 1 ay kadar telefonumdan uzak kaldım. o sürede telefonu kimse kullanmadı. telefonu tekrar aldıgımda hattı taktım ve 0. facebooka girmeyi denedigimde Güvenli Bağlantı Yapılamıyor diye hata veriyor. googledende arastırdım fakat bu konu ile ilgili birşey cıkmıyor. acaba biliyorsanız çözümünü bana yardımcı olabilirmisiniz? tesekkürler. iyi forumlar​

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
Son cıkan GSM haberlerınde ne kadar dogru bılemıyorum;
0 facebook uzantılı 3 operator artık hızmet vermeyecegını seklınde haberler duyuruldu.
Yada Cıhazınızın ınternet ayarlarını manuel yapınız.
Olmaz ıse avea cagrı merkezınızı arayınız ..

nursis

Üye
    Konu Sahibi
0 facebook uzantılı 3 operator artık hızmet vermeyecegını seklınde haberler duyuruldu.

yok aynı hattı nokia N73 telefonuma takıyorum sorunsuz 0.facebook a giriyor.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
0.facebook.com sitesi avea,turkcell ve vodafone gsm şirketleri tarafından artik ücretsiz hizmet vermeyecektir.ilk uygulama vodafone tarafında gerçekleştirilmiş olup diğer gsm şirketlerinin de yakın zaman da 0.facebook sitesine girişi tamamen bitirip ücretli hale getirecektir.şu an da ise turkcell in de facebook kampanyasi mevcuttur.iyi forumlar.

jigsaw_54

Üye
Turkcell'in 0.Facebook uygulaması 18.01.2012(Dün) itibariyle sonlanmıştır
Vodafone'un 0.Facebook uygulaması 01.12.2011 itibariyle sonlanmıştır
Avea'nın ise kesin bi tarih yok ama muhtemelen onun da sonlanmıştır

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

Güncelleme...

nursis

Üye
    Konu Sahibi
aynı hattımı N73 telefonuma takıyorum ondan rahat rahat 0.facebooka girebiliyorum. yani avea hala 0.facebook u kapatmadı. diger arkadaslarımda giriyor. tek sorun benim C^telefonumdamı? eger öyleyse çözümünü bilen yokmu? :(

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
TÜM INTERNET AYARLARINIZI avea musterı hızmetlerınden alınız.

mrtcn307

mrtcn307

Üye
benim telefon c3-00 ama o da girmiyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt