root yapma programı gayet basıt kullanım program hemde TURKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

eaglehard1

Üye
Garantisine etki etmez, ama türkiyede kılıf takıyorsun neden telefonun çizilmiyor diye yine garanti dışı bırakırlar. Bu işlem sadece cihazınıza yetkili girişi verir. (Admin) Böylece sistemdeki herşeyi, içinde kurulu olan orjinal programları bile silebilir, değiştirebilirsiniz. Böyle cihaz kullanan arkadaşlar, root yapmazsa cihazı kısıtlı olarak kullanırlar. Root olmak harika birşey olduğu gibi, bilmeyenler içinde sorun olabilir. Mesela yanlışlıkla sistem dosyası silerseniz bir dahaki açılışta sistem açılmayabilir, sıfırdan yazılım yüklemeye kadar götürebilir. İşte bu yüzden cihazlar rootsuz gelir, kullanıcı kendisini geliştirip, cihaa hakim olunca root yapar. Program için googleye adını yazın yeter bir sürü site var.
turkıyedekı sony kılıfını uydurmus bıle gecenlerde aradıgımda root yaparsan tlf nun garantı dışı kalır dedıler ayrıca baska bır sebepten dahı olsa bu garantı dısı oldugundan cepten gıder dedıler :(

willrock

willrock

Üye
cihazım 2.3.5 bu sürüm için olmuyor.

KELGER

KELGER

Üye
aynen android 2.3 deolmuyor lütfen yardım htc wildfire s de olmuyor

mahir355

Üye
usb hata ayıklama modu açık olacak hata alıyorsanız bundan olabilir..

erzin-can

Üye
teşekkürler kardeşim.

masci73

Üye
Teşekkürler arkadaşım. Bende çin A8 var çalıştı.(2,2,1). elerine sağlık

sukho

sukho

Üye
teşekkürler

----------Eklendi @ 18:56:01 ---------- Yazıldı @ 18:53:49 ----------

root işlemı başarısız oldu denılıyor ?

----------Eklendi @ 19:05:34 ---------- Yazıldı @ 18:56:01 ----------

[/URL] Uploaded with [/IMG]

aynı hatayı bende de verdi nasıl cözümlenir sizce arkadaşlar

medyjes

Üye

ARKADASLAR ROOT YAPAMAYAN ARKADASLAR IÇIN TURKÇE ÇOK ÇOK BASIT BIR PROGRAM ROOT NE ISYE YARAR DIYE SORAN ARKADASLARI DUYAR GIBIYIM ROOT UYGULAMA YUKLERKEN BAZI UYGULAMALR YUKLENMEYEBILIYOR YETKI ISTIYOR SISTEME ULASMAK IÇIN SISTEME GIRMEYE OLANAK SAGLIYOR

bır tesekkuru çok gormessınız artık:ehe

s,a kardes sana bir sorum olacakti bu programda benim cinmali anroid 2,2 fly touch 3 u rootlayabilirmiyim???birde ben bu programi indirdim ama acilmiyor bu sebebi ne olabilir acaba cok tesekurler koay gelsin...

uguromur

Üye
truva atı çıktı dosyadan temizlersen ii olur

masarati

masarati

Üye
selam arkadaşlar bir sorum var bu rot yapma pırogramı yüklemeden önce telefona format atmak gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim

agah1

Üye
indirme linkine tıkladığın zaman boş sayfa geliyor

iOS Developer

iOS Developer

Üye
bu root dediğiniz teli hacklemek mi

----------Eklendi @ 18:09:19 ---------- Yazıldı @ 18:08:44 ----------

bide bunu yapınca geri alınamıyor mu garanti gidiosa kötü olur :hmmm
dostum root demek admin yetkisini kullanılmek demektir basitce olarak. garanti için bişey diyemeceğim şahsen ben teli aldığım günün akşamı root ladım, 5 aydır her gün rom yüklüyorum neredeyse bişey olmadı telefona. rootlamıyacaksam neden android aldım ki değil mi?

legolas29

legolas29

Üye
root gereklimidir?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

aviotor1

Üye
telefonlar için gereklimi die sormus galiba

abdispowerr

abdispowerr

Üye