NOKIA E63 YENI FIRMWARE RM-437 EURO 510.21.010 v15.0 ÇIKTI!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erdemmm271

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA E63 YENI FIRMWARE RM-437 EURO 510.21.010 v15.0 ÇIKTI!!!

Üye olmanız gerekiyor ama ücretsiz...

erselyilgin

erselyilgin

Üye
ne tür yenilikler varmış acaba?

downsoon

Üye

Çok aradım sonunda buldum. Birazdan indirip deniycem, sonucu yazarım :)

downsoon

Üye
Başlığı değiştirirsek güzel olur, o linkten indirilmiyor çünkü

koc61

Üye
Nokia'nın programında 100 mb burda 400 nasıl oluyor bu olay?

downsoon

Üye
Buradakiler Tüm Avrupa bölgesi olduğu için yüksek boyutlu. Ben indirdim kurdum sorun yok.

İnanmazsan foto burda :D

koc61

Üye
ne yenilikler var peki

frostfoxx

Üye
Ben yükledim, görünürde bi değişiklik yok. Sadece biraz hızlandı telefon.

oscartiger

oscartiger

Üye
telefonunuzu hackleyip uygulama kurulumunda sertifika sorununu ortadan kaldırmak istiyorsanız yazılımı bu sürüme sakın güncellemeyin. bu sürümle sistem dosyalarına girme yetkinizi kısıtlamışlar. böylece hack olaylarına girişmeniz yeni bi çözüm yoluna ulaşana kadar canınızı sıkabilir. ben ettim siz etmeyin. :(

mstf_l

mstf_l

Üye
valla ben bi onceki surumde de ne yaptıysam hacklaeyemedim zaten yukseltsem mi acaba

oscartiger

oscartiger

Üye
yeni sürüme yükseltmenle birlikte sadece office uygulamalrını açabiliyorsun. word excel powerpoint gibi.. :)

samur55

Üye
kardeş bu cıktı tamam yükledim oda tamam gayet memnunum bu telefondan 2senedir kullaıyorum fakat şöle bi durumla karsılaştım neden mesaj yazarken yada mesaj geldiğinde yüz ifadeleri çıkmıyor bunun sebebini bilen veya düzeltebilen arkadaslar varsa simdiden tsk ederim...

oscartiger

oscartiger

Üye
valla bilemedim. ben normal karakterlerle yapıyorum ifadeleri. pek eksikliğini hissetmedim bugüne kadar. :)

mstf_l

mstf_l

Üye
utandım simdi :D

mstf_l

mstf_l

Üye
opdadan sertifika bekliyordum o sıralar

mstf_l

mstf_l

Üye
be yaparsın bi keresinde de tam sertifikasız hack cıkmıstı telefonu bi bozdum iki ay kullanamadım

Üst Alt