Ali yatar . Hepinize iyi geceler .:) İyi geceler :bye2:
L-LumieRe Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar . Hepinize iyi geceler . Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
L-LumieRe Üye ıyı geceler yenı gelen arkadaslar.... Kım kaldı yaa herkes yattı 4 kısı varız.. Fullwar. Serkeş haydaravısyon ve ben .
ıyı geceler yenı gelen arkadaslar.... Kım kaldı yaa herkes yattı 4 kısı varız.. Fullwar. Serkeş haydaravısyon ve ben .
L-LumieRe Üye yatıcam bende.. Ucuz yollu ınternet tarıfelerıne bakıyordum... Turkcell vodafone avea onerebılecegın varmı ??? 1 gb ancak yatıyor...
yatıcam bende.. Ucuz yollu ınternet tarıfelerıne bakıyordum... Turkcell vodafone avea onerebılecegın varmı ??? 1 gb ancak yatıyor...
SHS Üye 1gb aveada 14.5 tl kazık giriyor bi taraflarıma ----------Eklendi @ 02:08:45 ---------- Yazıldı @ 02:08:24 ---------- nasılsın haydar?
1gb aveada 14.5 tl kazık giriyor bi taraflarıma ----------Eklendi @ 02:08:45 ---------- Yazıldı @ 02:08:24 ---------- nasılsın haydar?
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 1gb aveada 14.5 tl kazık giriyor bi taraflarıma ----------Eklendi @ 02:08:45 ---------- Yazıldı @ 02:08:24 ---------- nasılsın haydar? Genişletmek için tıkla ... iyim seni sormalı
- SerkeŞ -' Alıntı: 1gb aveada 14.5 tl kazık giriyor bi taraflarıma ----------Eklendi @ 02:08:45 ---------- Yazıldı @ 02:08:24 ---------- nasılsın haydar? Genişletmek için tıkla ... iyim seni sormalı
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: videoyu paylaşmanda mükemmel oldu hatırladım uzanmışım kumsala falan filan Genişletmek için tıkla ... Sen mobilsin galiba şarkı o degil, sertap erener zor kadın
- SerkeŞ -' Alıntı: videoyu paylaşmanda mükemmel oldu hatırladım uzanmışım kumsala falan filan Genişletmek için tıkla ... Sen mobilsin galiba şarkı o degil, sertap erener zor kadın
SHS Üye Allah Allah onun klibi sandım, evet mobilim ----------Eklendi @ 02:40:00 ---------- Yazıldı @ 02:39:31 ---------- İyi geceler Eray ----------Eklendi @ 03:00:41 ---------- Yazıldı @ 02:40:00 ---------- noldu ya sustun
Allah Allah onun klibi sandım, evet mobilim ----------Eklendi @ 02:40:00 ---------- Yazıldı @ 02:39:31 ---------- İyi geceler Eray ----------Eklendi @ 03:00:41 ---------- Yazıldı @ 02:40:00 ---------- noldu ya sustun