Nokia E7 Belle Weather Widget Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 Belle Weather Widget Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Bu belle'deki weather widget'ım sürekli beykoz'u gösteriyor. Üzerine tıklayınca web uygulamasını açıyor, oradan sarıyeri seçiyorum, kapattığımda widget beykozu göstermeye devam ediyor. Nasıl sarıyer kalmasını sağlayabilirim ki ben onun???

realplayer2

realplayer2

Üye
önce nokia hava durumunu ac bulundugun yerin hava durumunu alsin sonra widgeti ekle olur diye dusunuyorum

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Nokia hava durumu belle yükleyince gitti :S

realplayer2

realplayer2

Üye
dostum o zaman nokia haritalar 3.08.141i yeniden yuklemen gerekiyor ki hava durumu gelsin su an senin widget kafasina gore yer belirliyo bide konumlama yontemlerinde sadece gps olanlar aktif olsun wifi ile felan sorun cikariyo

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Nereden yüklicem ben onu? Telefondan olur mu? Bilgisayarïm yok çünkü :S

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Nereden yüklicem ben onu? Telefondan olur mu? Bilgisayarïm yok çünkü :S

gerek yok ama hava durumu widget tekrar yuklemeyi dene

• Beğen
Tepkiler: cortex47
realplayer2

realplayer2

Üye
burda forumdan s^3 uygulamalar/harita.gps.navigasyon bolumunden yukle telefondan olur tabiki belle surumu var orda

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kurtuluş abi hemen deniyorum :) hemen ona da bakıcam realplayer2 sen de çok sağol :)

----------Eklendi @ 02:14:23 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ----------

Kurtuluş abi ben bunu yükledim iyi güzel haritalar uygulaması da geldi, ama bu hiç yüklenemiyor? Israrla, şu anda olmadı, daha sonra tekrar dene tarzı bişeyler yazıyo, öyle olunca da sürekli beykoz kalıyor. Bir de ben wlan'ı kapatınca yukarıdan sürekli uyarı geliyor, ağa bağlanamadı diye. Kapatıyorum, yine geliyor, sürekli geliyor. Bu anna'da da geliyordu, bi kere uyar, bırak, mıyız biz anlamıcaz?

realplayer2

realplayer2

Üye
ama oyle saniyorum varsayilan baglanti wifi secmissin yada mobil veri kapali:)

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, ikisi de öyle de, yine de bi kere uyarsın kapatsın, anlarım ben, açmak istemiyorum belki. Hayır widget'ı kaldırıyorum, hala devam ediyor. En son telefonu kapatıp açıyorum, o da zaman kaybı.

realplayer2

realplayer2

Üye
bide soyle dene: wlani ve mobil datayi ac istedigi gibi girsin internete o sen baglanti yoneticisine gir en altta bu baglantiyi hangi uygulama yapiyo onu gorursun ona gore bi hamle yaparsin sende

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Teşekkürler kurtuluş abi hemen deniyorum :) hemen ona da bakıcam realplayer2 sen de çok sağol :)

----------Eklendi @ 02:14:23 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ----------

Kurtuluş abi ben bunu yükledim iyi güzel haritalar uygulaması da geldi, ama bu hiç yüklenemiyor? Israrla, şu anda olmadı, daha sonra tekrar dene tarzı bişeyler yazıyo, öyle olunca da sürekli beykoz kalıyor. Bir de ben wlan'ı kapatınca yukarıdan sürekli uyarı geliyor, ağa bağlanamadı diye. Kapatıyorum, yine geliyor, sürekli geliyor. Bu anna'da da geliyordu, bi kere uyar, bırak, mıyız biz anlamıcaz?
Ekrandan kaldir widgeti telefonu kapat ac tekrar widget ekle eklemeden once baglantilerini ac ekle.

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben öyle yapıyorum zaten. Ama telefona kalsa sürekli internete bağlı olcak. Sonra şarj nasıl dayansın? Kapatınca da çemkiriyo internete bağlanamıyorum diye :) telefonla kavga ediyorum burda ya :d: bu arada realplayer, biliyorum widget'ın kullandığını...

----------Eklendi @ 02:33:47 ---------- Yazıldı @ 02:30:47 ----------

Heh be hallettim :D altta beykoz yazan yere tıklayınca (tıklanabildiğini yeni keşfettim) arama yeri çıkıyo, oraya sarıyer yazdım, sarıyeri gösteriyo artık :D oh be içim rahatladı, uyuyamazdım yemin ediyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye

gerek yok ama hava durumu widget tekrar yuklemeyi dene

bu belle tamamen sıkıntılı.
ovi mağaza güncelleme istiyor yapıyorum yüklenmiyor,yarıda kesiyor,kendim yüklüyorum yine aynı,QT güncelliyorum yine aynı,
hava durumu, bırak vidgeti,güncellemiyor bile(üzgünüz)diyor-ben daha da üzgünüm
ovi senkronize hiç bağlanmıyor (bağlanamadı) diyor,bütün notlarım orada hala alamadım.
pişmanım nokia'ya devam ettiğime...
benim gibi sabırlı adamıda bezdirdiyse,
aylarki süren heves burnumdan geldi,
pişmanım artık nokia kullandığıma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazayı kaldır bence sonra web'e gir orda magazadan uygulama indir e tıkla seni magazanın lınkine yönlendirecek dostum bendede olmuştu anna zamanında ilk sürümü yukleyecek sonradan yeni surumu güncelle

YkPkY

YkPkY

Üye
magazayı kaldır bence sonra web'e gir orda magazadan uygulama indir e tıkla seni magazanın lınkine yönlendirecek dostum bendede olmuştu anna zamanında ilk sürümü yukleyecek sonradan yeni surumu güncelle

teşekkür ederim ilgine alakana arkadaşım.
bir şekil bunu çözerim zaten,binlerce arkadaşa deva verdim kendiminkinide bir şekil çözerim.belkide çözemem,yeni yazılım zaman ister.
ama derdim bu değil.niye böyle bir sorun? ve sorunlar?belki türkiye yazılımında bi sıkıntı vardır dedim tuttum euro yükledim,500 saattir hala güncellemeye çalışıyor mağazayı.
niye?batırıyor kendini,beni bile soğuttuysa kendinden.
ben aylarca kimi 1,5 yıl bekledi belleyi.1,5 senede bukadarmı yol kat etti.ayıp.
biz cfwciler bile daha hızlı ilerliyoruz.çok ayıp

• Beğen
Tepkiler: iatis
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen katılıyorum sana arkadaşım madem yapıyon bi yazilim magazası sosyalı haritaları ne varsa göm içinekı kimse ugraşmasın boşuna

• Beğen
Tepkiler: iatis
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt